Ny dispenserserie gir interiørdesignet et løft 1.oktober er dagen Tork lanserer en ny, stilig dispenserserie i børstet stål; Tork Image Design®. Dette er serien som kombinerer lekker design med funksjonelle finesser og gir toalettrommet et designmessig løft. Tork Image Design® er serien for high end toalettrom du typisk finner i lekre design hoteller, restauranter, kontorbygg (shipping, advokater, eiendomsmeglere, konsulentfirma), private klinikker for å nevne noen. Ny dispenserserie gir interiørdesignet et løft
Ny dispenserserie gir interiørdesignet et løft
Når du er opptatt av å gi det absolutt beste inntrykket på dine gjester, må toalettrommet gjøre det samme. I en hektisk arbeidsdag, er det siste du ønsker å bekymre deg over er toalettrommet. Her må alt utstyr fungere effektivt med et minimum av tilsyn. Derfor tok vi frem en dispenserserie som imøtekommer ditt behov for design med en brukeropplevelse som imøtekommer stedets profil. La oss introdusere nyheten, en elegant børstet stål serie: Tork Image Design®.
 
Tork Matic® Dispenser Håndtørk Rull Intuition Sensor
Opplevelsen man får av toalettrommet er like viktig for stedets profil som resepsjonsområdet. Utover stilig design, er berøringsfri elektronisk dispensering av hvert eneste mykt håndtørk hygiene på sitt mest innovative. 
 
Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndtørk 
Børstet stå og spesielt slank design er både plassbesparende og elegant.
Vis at du bryr deg om gjestene ved å fylle den med Tork Xpress® Ekstra Myk Multifold Håndtørk.
  
Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndtørk Bord 
Børstet stål frittstående bord dispenseren for håndtørk gir en premium opplevelse akkurat der du måtte trenge den. Utstyrt med anti-skli pads sørger for stabil dispensering. 


Tork Dispenser Skumsåpe Intuition® Sensor 
Den berøringsfrie sensor dispenseren for skumsåpe gir et elegant og innovativt inntrykk. For å sikre den gode opplevelsen, fyll dispenseren med den nye Tork Luksus Skumsåpe, en kremet, velduftende skumsåpe med hint av magnolia, fresia og orkide. 
 
Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettrull
Alle detaljer teller når man ønsker å gjøre et godt inntrykk. Det slanke designet på Tork Mini Jumbo Toalettrull Dispenser er både plassbesparende og elegant. Utstyrt med resterull funksjon for å sikre at papir er tilgjengelig og alt blir brukt på rullen. 
 
Tork Dispenser Ansiktsservietter
For ytterligere gi toalettrom opplevelsen et løft, by gjestene på myke ansiktsservietter I en lekker frittstående boks. Gjør den tilgjengelig i resepsjonsområdet, møterommet eller andre steder man vil by på litt ekstra. 
 
Tork Avfallsbøtte 50 Liter
La ikke det elegante slanke utseende lure deg. En romslig kapasitet på hele 50 liter holder poseskift til et minimum og skaper en sømløs opplevelse. 
 
Tork knagg 
En liten nyhet som støtter toalettromsopplevelsen. En knagg til å henge jakke eller veske under toalettbesøket. I lekker design og usynlige skruer som matcher Image Design® serien.