FactoryWalk_original.jpg

Tork® FactoryWalk

Oppdag detaljene som gjør en forskjell

På Tork® er vi overbevist om at mange bransjer kan være mer effektive ved å justere detaljene i det daglige arbeidet. For eksempel kan det være et spørsmål om å erstatte tekstiler med ekte rengjøringskluter plassert i funksjonelle dispensere.
 
Reduser kostnader og avfall og spar tid
Med vår kunnskap, basert på vitenskapelig forskning, kan vi bidra til smarte strømmer av industrigulv og produksjonslinjer uten avbrudd. De har også gitt oss verdifull innsikt i magert produksjon, avfallshåndtering og kostnadsbesparelser. Med vår patenterte produksjonsteknologi tilbyr vi profesjonelle rengjøringsklutter som er designet for å bare rengjøre og ingenting annet. I kombinasjon med Tork dispensersystem kan du opprette en funksjonell og effektiv arbeidsplass.
 
Forstå hva som kan forbedres
Tork FactoryWalk er en tjeneste hvor du sammen med en Tork-ekspert analyserer arbeidsstasjonene dine med fokus på avfall, tid, helse og sikkerhet og miljø. Besøket tar ca 60 minutter og fører til en FactoryWalk-rapport med anbefalinger og tips om hvordan du forbedrer arbeidsplassens effektivitet og reduserer kostnadene. Tork FactoryWalk inkluderer også en gratis prøveversjon med et Tork-system skreddersydd for dine behov.
 
For varige resultater er bedre ytelse fra grunnen opp viktig. En Tork FactoryWalk fører til anbefalinger basert på etablerte metoder i prosess og forretningsutvikling. Les mer om hvordan våre produkter går hånd i hånd med 5S her.

Skriv ut Last ned