BIM_article_original.jpg

En dispenser serie av rustfritt eleganse

For å gjøre det enklere å integrere design i high-end toaletter, har Tork lansert en rekke rustfrie stål dispensere - Tork Image Design™, også tilgjengelige som BIM objekter.

 
En dispenser serie av rustfritt eleganse
 
Tork Image Design™ serien er utformet for å passe inn i eksklusive toalettrom og tilbyr besøkende en ekstraordinær opplevelse. Dispensere kombinerer eksklusiv design med funksjonalitet, og siden et toalettrom også gjenspeiler profilen til selskapet, da vil dine kunder definitivt være fornøyd. Hver Image Design™ dispenser har et tynt lag med børstet rustfritt stål, fine og pene linjer. Et spesielt overlegg forhindrer fingeravtrykk og holder dispensere skinnende. Serien har allerede vunnet flere prestisjetunge designpriser; som CMS Puruene Award, Red Dot Award og Svenska Designpriset.
TORK UK 4 WR 0139.jpg
Tilgjengelig som BIM objekter
 
Tork tilbyr ulike formater av dispensere som BIM objekter fordi Tork mener det er viktig å gi dette tilbudet til designere. Det gjør det enkelt å planlegge dispensere i prosjektet og også visualisere tegninger for hygienerom i 3D-modeller. Image Design™ er tilgjengelig som BIM objekter for ArchiCAD, Revit og noen elementer kan også lastes for SketchUp, VectorWorks og AutoCAD.


Når innovasjon betyr noe
 
Tork image design™ inkluderer åtte dispensere med lignende design og utseende. Berøringsfrie dispensere med sensorer er ideelle for toaletter som krever ekstra hygiene eller bare en mer sofistikert stil. Det er også en manuell såpedispenser med universal design og en knapp som er enkel å håndtere for alle inkludert barn, eldre og funksjonshemmede.
 
For å forbedre opplevelsen av toalettrommet, kan du legge til en frittstående papirdispenser ved vasken og også inkludere nye knaggen i samme stil som dispensere. Studier viser at besøkende setter pris på ikke å måtte sette sine eiendeler på gulvet når de besøker toalettrommet.
TORK UK 3 WR 0596.jpg
 
Tork image design™ er det perfekte valget for designprosjekter for toalettrom fasiliteter for eksklusive kontorer, private klinikker, golfklubber, hoteller og restauranter. Utform toalettrommet med Tork og imponer dine klienter og sine besøkende klienter. Du, derimot, kan være sikker på at SCA og Tork - med mange års erfaring i utvikling av dispensere - har sikret funksjonaliteten.