Slik lykkes du med en moderne tvist på julemiddagen

-By gjestene på ekstra julestemning

Vi har alle vår oppfatning av hvilke attributter som forbindes med den tradisjonelle julestemningen ved middagsbordet. Denne gangen valgte vi å prøve noe litt annerledes. Får vi invitere deg til en eksklusiv borddekking, fylt med noen nye perspektiv på julestemning som garantert kommer til å booste din restaurant denne vinteren. Eller, som vi foretrekker å kalle det; Ekte juleinspirasjon med en tvist. 

Ettersom julen er sesongen for håp og kjærlighet, gikk vi for en middagsopplevelse med lyse farger. Vi startet med Tork LinStyle® bordduk som i kombinasjon med hvite tallerkner med struktur og stilfullt sølvtøy skaper en frisk og moderne tone. Den stilrene enkeltheten plukket vi opp i valget av drikkeglass, lykter og lysestaker.  

Ikke overdriv det 
Når tiden er inne for julepynt og dekking av bord, er det fort gjort å la seg rive med. Ikke minst når det kommer til blomsterdekorasjoner. Derfor valgte vi å utelate blomstene og i stedet dekorere med en blanding av ferske kvister og store kongler. Dette bringer den perfekte mengden av kontrast til bordet.  Christmas_original.jpg

Vissheten av at alt er tatt hånd om
Utmerkede kundeopplevelser betyr utmerkede forretninger for deg. Den beste effekten får du når du tilbyr hele pakken - den rette maten og borddekkingen med passende servietter. Resultatet blir at dine gjester kan koble av og nyte, vel vitende om at alt er tatt hånd om - ned til den minste detalj. 

Bretteguide for Juletreet
Når vi snakker om detaljer: Er du interessert i å by gjestene dine på en ekstra juleboost? Tork Linstyle® Middagsservietter er laget for å se ut og føles som ekte tekstil og egner seg også godt til serviettbretting. Med litt innsats kan en premium serviett og en kanelstang forvandles til små juletrær. Følg vår steg-for-steg video for å lære hvordan du bretter deg til litt ekstra julestemning. 
 
På utkikk etter flere brettevideoer?
På Tork Youtube-kanal, finner du mange nye og inspirerende steg-for-steg videoer som viser hvordan du bretter med Tork Linstyle® servietter. 
 
Produkter fra Tork som ble brukt i borddekkingen:

Skriv ut Last ned