Tork_and_Sustainability_orginal - Copy.jpg

Bærekraftig utvikling

Tork: Setter bærekraft ut i livet

Vi mener at bærekraftighet ikke er en suksess før det støtter og tillegger verdi til virksomheten din. Det er derfor vi jobber tett sammen med deg for å identifisere behov og utvikle produkter og tjenester som gjør virksomheten din bedre. Vi setter bærekraft høyt, ikke bare for planeten, men også til fordel for ditt sluttresultat, dine ansatte og interessenter.
 
Tork er opptatt av å forstå våre kunders behov og gi dem produkter og tjenester som hjelper dem med å fokusere på det som er viktigst for deres virksomhet. Bærekraftighet er en integrert del av det, og alt vi gjør. 

Det handler om å skape god kundeverdi

Vår tilnærming til bærekraft handler ikke bare om miljøet, men også om mennesker og samfunn. Vi går lenger enn overholdelse, reduksjoner og effektivitet for å investere i det som er virkelig verdifullt: hvordan vi kan forbedre virksomheten din. Enten fokuset ditt ligger på et mer tilfreds personale eller et bedre sluttresultat, kan Tork hjelpe deg med å nå målene dine. For å gjøre dette, setter vi bærekraft ut i praksis, gjennom innovasjon og partnerskap. 

Bærekraft er kjernen i våre innovasjoner

Vi begynner med det kundene våre trenger, for å sikre at vi virkelig setter bærekraft ut i livet for dem. Vi fortsetter med å involvere dem gjennom utviklingen, gjennom sanntidsstudier, produkttesting og forbedringsprosesser. Vi gjør for eksempel det daglige arbeidet for renholdsarbeidere lettere og mer effektivt med smart emballasje og tjenester som Tork Easy Handling™ og Tork EasyCube™, som sparer både penger og anstrengelser.
 
Livssyklus-analyse (Life Cycle Assessment, LCA) er også en vesentlig del av utviklingen av alle nye Tork-produkter. Med andre ord tar vi fullt ansvar for alt fra forsyning av råmaterialer, produksjon og til slutt avfallshåndtering for kundene. Dermed trenger du ikke bekymre deg for miljøvennligheten av Tork-produktene.

Partnerskap er en viktig strategi

Å teste våre produkter og tjenester sammen med kunder og sluttbrukere, gjør at vi kan forsikre at de vil fungere godt i praksis. Vi jobber tett sammen med andre i industrien for å sikre hele prosessen, for eksempel med våre initiativer innen resirkulering. Vi jobber også sammen med forskere og fagfolk for å øke vår egen og andres kunnskap om bærekraft og beste praksis innen hygiene (for eksempel i Tork Green Hygiene Council i Nord-Amerika).
 
Ellers sjekker vi at produktene våre møter de høyeste bærekraftsstandarder, ved å jobbe med de mest tiltrodde tredjeparts miljømerkingsorganisasjoner. Som et globalt merke, er vi stolte over å kunne tilby bærekraftige sertifiserte valg på tvers av Tork-porteføljen, slik at det er lettere for deg å velge produkter som er miljømessig trygge, sikre og av god kvalitet.

Ansvar gjennom hele forsyningskjeden …

Essity legger fundamentet for vårt bærekraftsarbeid, ved å opptre som en industrileder innen bærekraftig skogsdrift, papirproduksjon, råvareutnyttelse og logistikk. Strategien er basert på en bærekraftig forretningsmodell der verdiskapning for mennesker og naturen har like stor betydning som vekst og lønnsomhet. Den bærekraftige tilnærmingen er anerkjent av en rekke priser og vurderinger.
 
Fordi vi er en del av Essity, en industrileder innen bærekraftig skogsdrift, tar vi fullt ansvar for hele forsyningskjeden, inkludert alle våre leverandører. Essity har en veletablert og revidert global policy for forsyning av råvarer, inkludert de som brukes for Tork. Kun bærekraftige fibre fra ansvarlige kilder brukes i Tork-produkter.

… Og videre

Dette lar Torks innovasjoner strekke seg lenger. Vi gjør mer enn å være transparente i det vi gjør. Vi søker aktivt partnerskap og samarbeid. Vi fokuserer på hele verdikjeden, ikke bare på ressurseffektivitet; Vi bestreber å redusere ditt energiforbruk, ikke bare vårt eget; Vi bryr oss om dine ansatte som om de var våre egne.
 

Setter bærekraft ut i livet.


Skriv ut Last ned