Welle 7

Digital rengjøringsstyring sikrer topp rengjøringskvalitet på «Welle7»

Det urbane konseptsenteret «Welle7» tilbyr en blanding av forretning, underholdning og shopping som er unik i Europa. Åtte etasjer, totalt 14 000 kvadratmeter, og 3000 besøkende på toalettrommene per dag snakker for seg selv. Senterleder Migros Aare bestemte seg for å implementere det digitale verktøyet for digital rengjøringsstyring, Tork EasyCube™, da han ble stilt overfor oppgaven med å sikre best mulig kvalitet på rengjøringen.

facility_manager_Luciana_Cafaro_rectangle.jpg

Luciana Cafaro, FARO-anleggsleder for Welle7, mener at «uten Tork EasyCube™ ville jobben vår her på Welle7 ikke blitt utført like effektivt som den nå gjør takket være dette systemet. Som alle andre virksomheter, er vi under press når det gjelder å holde kostnadene nede. Takket være Tork EasyCube™, er rengjøringsprosessene våre svært effektive.»


cleaner_ipad2_rectangle.jpg

«Takket være informasjonen vi får fra Tork EasyCube™, vet rengjøringspersonalet alltid nøyaktig hvor de trengs. Det sparer oss tid og penger, og minimerer også stress.» – sier Luciana Cafaro, driftsleder ved Welle7 


Welle7_aisle3_rectangle.jpg

Opptil 60 000 pendlere forlater sentralbanestasjonen i den sveitsiske hovedstaden Bern hver dag. Og det er nettopp disse personene som er målgruppen for Welle7, som ligger rett ved siden av stasjonen. Enten det er for en lunsjpause, et møte i et felleskontor eller en handletur etter jobb: en god kundeopplevelse inkluderer toalettrom som er rengjort til de høyeste standarder, uten lange køer eller tomme dispensere.


toilet_roll_dispenser_horizontal_rectangle.jpg

«For oss er det viktigste at vi har fornøyde kunder som ønsker å komme tilbake. Det at besøkende synes toalettrommene våre er svært rene, viser oss at systemet kan hjelpe oss med å garantere en svært høy standard med tanke på rengjøring, og det bidrar også til å spare på ressursene», sier senterleder Lukas von Känel.


cleaner_horizontal_rectangle.jpg

Mens besøkende shopper i butikkene eller trener på et av treningssentrene, jobber rengjøringspersonalet fra tjenestetilbyderen FARO Reinigungen AG med å sikre at lokalene er plettfrie.


soap_dispenser_horizontal2_rectangle.jpg

Oversatt til tall betyr dette at til tross for at antallet besøkende til toalettrommene økte med 42 prosent mellom august og november 2016, var det fortsatt mulig å redusere tiden med tomme dispensere med 68 prosent.

Jeg mener at Tork EasyCube™ er et viktig bidrag til at kundene føler seg bra gjennom hele besøket hos oss.

Lukas von Känel

Senterleder