Smurfit Kappa

Vi er engasjert i de ansattes produktivitet og velvære

Bedre kapasitet på toalettrommet skaper en bedre opplevelse, det øker hygienestandarden og eliminerer flaskehalser, slik at flyten forbedres for de ansatte. Det viser også engasjement og omtanke for de ansatte, noe som resulterer i mer motiverte ansatte og forbedret produktivitet. Smurfit Kappa, en verdensledende tilbyder av papirbasert emballasje, prøvde ut Tork PeakServe for å se om det kunne innfri behovene til 100 ansatte som jobber på tre skift. Les hva teamene har å si etter at de prøvde dette nye produktet for håndtørk.

Tork PeakServe® har halvert tiden til påfylling hos Smurfit Kappa

Smurfit Kappa er en av verdens ledende tilbydere av papirbasert emballasje, med virksomhet i 21 land i Europa og 12 land i Nord- og Sør-Amerika. For å gjøre rengjøringsprosessen så effektiv som mulig ved Wetherby-anlegget, besluttet Smurfit Kappa (Inspirepac) å prøve flere forskjellige Tork-produkter, inkludert Tork PeakServe® og Tork Mid-size Toalettrull Hylsefri-systemet.
 
Dispenserne som tidligere ble brukt på Smurfit Kappa skapte ekstraarbeid for rengjøringspersonalet, siden de hele tiden måtte sjekke toalettrommene. Med over 100 ansatte på anlegget, fordelt på tre skift, fant rengjørerne stadig papir og papphylser strødd utover gulvene, og de måtte fylle opp dispenserne jevnlig. Det var tydelig at de trengte å finne en dispenserløsning som kunne fungere på hele anlegget, og som ville imøtekomme behovene til rengjøringsteamet og deres arbeidstider. 
 
Etter en gjennomgang av anlegget, anbefalte Tork Smurfit Kappa å bytte til Tork PeakServe Continuous håndtørksystem og Tork Hylsefri Mid-size Toalettpapirsystem.
 
Tork PeakServe har plass til 250 % flere håndtørk enn et standard håndtørksystem, og dette forbedrer flyten på toalettrommet. Resultatet er mindre tid brukt på toalettrommet, og det betyr at personalet bruker mer tid i fabrikken. De komprimerte refillene er raske å legge inn, og kan fylles på når som helst. De er enkle å oppbevare og transportere, og lar personalet fokusere på rengjøringen, fremfor påfylling. Med det patenterte kontinuerlige håndtørksystemet, er det alltid raskt og enkelt å ta et håndtørk.
 
Tork Mid-size Toalettrull Hylsefri-systemet ble anbefalt siden det reduserer avfall, har mindre emballasje, og mindre tid brukes på å fylle på dispenserne. Det er ingen hylser eller innpakning å kaste. Papiret er tett snurret på rullene for å gjøre dem mer kompakte og rullene som varer opptil fem ganger lenger enn konvensjonelle toalettruller. Resultatet er mer papir, bedre produktivitet og et mer bærekraftig produkt.
 
Ved å velge Tork Mid-size Toalettrull Hylsefri-systemet, bidrar Smurfit Kappa til å innfri bærekraftsmålene sine, samtidig som de frigir tid som renholdere kan bruke på mer verdiskapende oppgaver. Renholdere trenger nå bare å sjekke dispenserne på toalettrommene hver andre eller tredje dag, fremfor to til tre ganger om dagen.

«Tork PeakServe® har forbedret utseendet på toalettrommene våre. Det er mindre rot og mindre avfall, og mindre tid brukes på påfylling.»

Leigh Wallhead

Technical Co-ordinator, Smurfit Kappa

Lær mer om Tork PeakServe®

Oppdag hvordan dette nye produktet for håndtørk kan bidra til å forbedre gjestenes toalettromsopplevelse.

Ring oss direkte:

+47 90 88 50 63

Bli kontaktet

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe®

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe® og lære hvordan systemet kan forbedre opplevelsen på toalettrom med stor pågang.

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Vennligst velg din arbeidsindustri
Vennligst velg din arbeidsrolle
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn din adresse
Vennligst fyll inn ditt postnummer
Vennligst fyll inn din by
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.
Please populate recaptcha