Sjomagasinet_Original_5200x3500.jpg

Restaurant Sjømagasinet – et opplevelsessenter med fokus på design

Restauranten Sjømagasinet på Tjuvholmen skal være et opplevelsessenter for sjømat. For å være det står interiør i fokus. Derfor valgte Sjømagasinet den prisvinnende dispenserserien Image Design fra Tork.

Sjomagasinet_article_a_300x200.jpg
 
Anerkjente Sjømagasinet på Tjuvholmen i Oslo er både et serveringssted, utsalgssted for fisk og sjømat og senter for matkurs. Restauranten har en nydelig beliggenhet ved sjøkanten. Når solen skinner reflekteres lysspillet fra sjøoverflaten i taket på restauranten og forsterker den maritime opplevelsen. Arkitekt Thomas Ness ved Radius Design fikk i oppgave å utforme Sjømagasinet med gjesten i fokus. Med havet og den rustikke havbunnen som utgangspunkt ble alle rom i restauranten innredet med den moderne dispenserserien Tork Image Design.
 
Sjomagasinet_article_c_300x300.jpg – Image Design har et enkelt og moderne uttrykk, og passer i alle områdene i restauranten, alt fra spisested, kjøkken til toalett. Det sørger for konsistens i interiøret, som er viktig for oss. I samarbeidet med Thomas Ness var vi opptatt av at alt interiør gjenspeiler Sjømagasinet som et opplevelsessenter, forteller landslagskokk og assisterende kjøkkensjef på Sjømagasinet, Frode Laupsa.
 
Prisvinnende design
Sjomagasinet_article_b_200x300.jpgRenhold, hygiene og design er viktig når Tork utvikler nye produkter. I en undersøkelse gjort av SCA for Tork i 2015* forteller seks av ti at de opplever at kvalitet på produktene er forventet standard på restaurantens toalettrom. Dispenserserien Tork Image Design er et resultat av dette, og er en elegant dispenserserie spesielt utviklet for designorienterte områder. I 2015 vant Image Design CMS Purus Award, som er en prisutdeling for design, funksjonalitet og innovasjon.
 
BIM objekter naturligvis For å gjøre det enkelt å integrere Tork Image Design inn i ditt design prosjekt, er dispenserne gjort tilgjengelig som BIM objekter i ArchiCAD, AutoCAD, Sketchup og Revit formater.
 
 
Fakta om Tork Image Design
- Prisvinnende Tork Image Design er i børstet stål.
- Utviklet for designorienterte kontorbygg, private klinikker, SPA, hoteller og restauranter.
- Serien består av sensorstyrte og manuelle dispensere.
 
Fakta om Sjømagasinet
- Restaurant og opplevelsessenter for sjømat som åpnet i 2009.
- Tegnet av arkitekt Thomas Ness v/Radius Design.
- Meny består av lunsjmeny, a la carte og selskapsmeny.
- Selger ferske råvarer fra havet i egen fiskedisk.
- Har egne kurs- og konferanserom med tilhørende kjøkken.
 
 

* Spørreundersøkelsen ble sendt ut i forbindelse med et Google Glass eksperiment gjort av SCA for Tork. Eksperimentet gikk ut på å spore gjestenes øyebevegelse og hva de er opptatt av når de er på restaurant. Spørreundersøkelsen ble sendt ut i etterkant av eksperimentet til 3000 respondenter i Europa for å støtte funnene i eksperimentet.