Riitta Hynninen Chief Operating Officer HopLop

Klar for høyt trykk til enhver tid

Skitne og overfylte toalettrom er det største problemet gjestene opplever på steder med stor pågang. Tork PeakServe® Håndtørk Dispenser er utformet for selv de travleste toalettrom, og gir en smidig brukeropplevelse. Dette gir dine besøkende mer tid til å oppleve stedet fullt ut, samtidig som det reduserer frustrasjonen til rengjøringspersonalet. Les om hvordan Tork PeakServe får håndtørkene til å vare – selv med opptil tusen besøkende om dagen – på den livlige innendørs aktivitetsparken HopLop.


Tork PeakServe håndtørkdispensere i bruk i de livlige innendørs aktivitetsparkene på HopLop

Hele 1,6 millioner gjester besøker eventyrparkene HopLop i Finland årlig, og hver dag besøker rundt 200 gjester hver av parkenes 22 lokaliteter. På dager med stor pågang, som for eksempel i helgene, kan tusen gjester besøke én enkelt park i løpet av en dag.
 
Mellom 2017 og 2018 ble alle HopLop-parkene renovert. Tork PeakServe® håndtørkdispensere – som er spesifikt utformet for steder med et høyt antall besøkende – ble installert ved hver lokalitet under renoveringen. «Bortsett fra en morsom dag med lek, forventer gjestene på HopLop at parken skal være ryddig og komfortabel. Toalettrommene må være rene og velutstyrte med stellebord, såpe og håndtørk», forklarer Riitta Hynninen, HopLops Chief Operating Officer.
 
Renholdernes sparte tid med Tork PeakServe® på Raisio HopLop park
 
I 2018 åpnet HopLop sin største park så langt i Finland. Den ligger i Raisio, og byr på 4200 kvadratmeter med jungeltema. Her finner de besøkende spennende og morsomme eventyrbaner, sklier, trampoliner og en stor labyrint. Parken har hatt mange besøkende siden åpningen, spesielt i helgene, da det kommer gjester fra morgen til stengetid. «Med Tork PeakServe® trenger vi ikke å bekymre oss for å gå tom for håndtørk. Når vi fyller dispenserne om morgenen vet vi at de varer hele dagen, selv på de travleste dagene», sier Kaisa Niemi, Park Manager på Raisio HopLop.
 
«Tork PeakServe®-dispenserne som vi bruker går ikke plutselig tom for papir, og i tillegg ser de elegante ut. Renholderne våre synes også at dispenserne er enkle å fylle på.» Tork PeakServe® håndtørkdispenser er utformet forHopLop-gutt-torker-hendene_firkant.jpgtravle toalettrom, der en smidig kundeopplevelse er forventet. Dispenserne har plass til mer enn 2000 håndtørk, og påfyllingen går raskt med komprimerte refillpakker. Siden dispenseren gir ett håndtørk av gangen, varer håndtørkene lenger, samtidig som du slipper papiravfall på gulvet. Tork PeakServe® sørger for at personalet kan fokusere på rengjøringen, fremfor påfylling av håndtørkdispenserne. Niemi har lagt merke til at Tork PeakServe® forkorter tiden som trengs for å rengjøre toalettrommene. «Uten Tork PeakServe® måtte vi fylle på de vanlige håndtørkdispenserne flere ganger på travle dager, da personalet allerede hadde mye å gjøre. Toalettrommets servicestandard har et godt nivå nå siden vi ikke går tom for håndtørk.»

Med Tork PeakServe trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for håndtørk. Det er nok å fylle på dispenseren om morgenen for å sikre at håndtørkene varer hele dagen, selv på de travleste dagene.

Kaisa Niemi

Park Manager, Raisio HopLop

Lær mer om Tork PeakServe®

Oppdag hvordan dette nye produktet for håndtørk kan bidra til å forbedre gjestenes toalettromsopplevelse.

Ring oss direkte:

+47 90 88 50 63

Bli kontaktet

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe®

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe® og lære hvordan systemet kan forbedre opplevelsen på toalettrom med stor pågang.

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Vennligst velg din arbeidsindustri
Vennligst velg din arbeidsrolle
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn din adresse
Vennligst fyll inn ditt postnummer
Vennligst fyll inn din by
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.
Please populate recaptcha