Shoppa_kassan_original.jpg

Kunsten å fylle på håndtørk for fem millioner besøkende

Hvert land har sin store og viktige turistattraksjon. Frankrike har Louvre. Italia har Peterskirken. Sverige har en butikk i Halland-skogene. Med nesten fem millioner besøkende hvert år, var Gekås på Ullared det selvsagte valget for en pilotstudie over det nye og innovative håndtørk-systemet Tork PeakServe®.

Butikken som startet i første etasje i en villa i 1967 er i dag et kjøpesenter på størrelse med fem fotballbaner. Dette er stedet hvor 4,8 millioner mennesker kom på jakt etter gode tilbud i 2016. En gjennomsnittlig kunde tilbringer 4 timer og 43 minutter i butikken, og i dette tidsrommet besøker de fleste kundene ett eller flere av de rundt 115 toalettene flere ganger. 
 
«Vi har nå 35–40 mennesker som gjør rent på Gekås, og allikevel kan det være veldig stressende», sier Ulrika Kerttu, stedsleder fra Sodexo, selskapet som leder all rengjøring på Gekås. «Hvert toalett på kjøpesenteret rengjøres minst tre ganger daglig, og mange av dem enda flere ganger. Allikevel er det nærmest umulig å opprettholde påfyllingen av håndtørk, siden det er så mange kunder at rengjørerne må vente i kø for å komme inn og rengjøre. Det må ikke gå tomt for håndtørk, og det skaper mye stress for personalet.»
 
Test av Tork PeakServe
I desember 2016 ble syv Tork Xpress® Multifold Håndtørk-dispensere erstattet med de nye dispenserne fra Tork PeakServe® Continous® håndtørksystem.
 
«Vi valgte å bruke dem i toalettene i restaurantområdet», sier Ulrika Kerttu. «De har alltid svært stor pågang, og med den beliggenheten kunne vi utføre testen under høyeste belastning.» 
 
Etter nesten et halvt års testing får det nye systemet toppkarakter. «De er helt fantastiske! Dette var akkurat det vi trengte.» 
 
Tork PeakServe, et helt nytt system for håndtørk, består av en ny type håndtørk, og kombinerer ekstra høy kapasitet med unik og rask, uforstyrret utmating. De nye håndtørkene er komprimert, noe som gjør at dispenserne kan ta opptil 250 prosent flere håndtørk sammenlignet med det andre håndtørk-systemet.
 
«Det utgjør en stor forskjell. Vi trenger helt klart ikke å etterfylle håndtørk like ofte. Det at håndtørkene er komprimert betyr ikke bare at hver dispenser har plass til mer enn 100 håndtørk. De tar også betraktelig mindre plass på lageret og på trallene til rengjørerne», sier Ulrika Kerttu.
 
Rask påfylling
Tork PeakServe halverer tiden som brukes til påfylling, og kan fylles på når som helst. Buntene settes inn nedenfra, mens håndtørkene utmates fra toppen. Dette gir en smidig funksjon som krever minimale anstrengelser for å dra ut papiret.
 
Viktig for kundetilfredshet 
En studie* som nylig ble utført viste at skitne og overfylte toalettrom er det som irriterer besøkende på steder med stor pågang mest. Totalt 71 prosent har hatt en negativ opplevelse av toalettrommene når de besøkte et sted med stor pågang. Dette er noe som kan påvirke virksomheter, siden to av fem som har hatt en dårlig opplevelse forteller vennene sine om det. Tilpasset for mange brukere Håkan Pettersson, salgsrepresentant på Ahnviks, som for tiden leverer hygienemateriale til Gekås, ser frem til lanseringen av Tork PeakServe. «Tork PeakServe tilbyr noe som ikke fantes tidligere, og vi ser et stort potensiale. Nå som vi har sett fordelene i virkeligheten, er det tydelig at systemet matcher behovet på steder med stor pågang. Vi ser frem til å innlemme systemet i vårt sortiment.»
 
 
* Basert på en IPSOS spørreundersøkelse med 3000 personer i USA, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Polen og Sverige, som har besøkt steder med stor pågang i de siste 9 månedene.

«Dette systemet kom ikke en dag for tidlig. Vi ønsker Tork PeakServe overalt i kjøpesenteret. Det gjør jobben vår enklere. Det er ikke sikkert alle tenker så mye på håndtørk, men for oss er det viktig.»

Ulrika Kerttu

Stedsleder, Sodexo

Lær mer om Tork PeakServe®

Oppdag hvordan dette nye produktet for håndtørk kan bidra til å forbedre gjestenes toalettromsopplevelse.

Ring oss direkte:

+47 90 88 50 63

Bli kontaktet

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe®

Registrer deg for å bli kontaktet angående Tork PeakServe® og lære hvordan systemet kan forbedre opplevelsen på toalettrom med stor pågang.

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Vennligst velg din arbeidsindustri
Vennligst velg din arbeidsrolle
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn din adresse
Vennligst fyll inn ditt postnummer
Vennligst fyll inn din by
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.
Please populate recaptcha