Furuvik zoo og fornøyelsespark

Tork EasyCube har endret alt

Ikke bare har Tork EasyCube™ gjort rengjøringsjobben morsommere, men gjestetilfredsheten ved toalettrommene på Furuvik zoo og fornøyelsespark er bedre enn noen gang. «Jeg kan bruke mindre tid på å passe på rengjøringen mens jeg faktisk har mer kontroll», sier Park Support Manager Kajsa-Lotta Halvarsson.

Furuvik2.jpg

Med alt fra kameler og vannsklier til berg- og dal-baner og et konsertlokale, bringer Furuvik zoo og fornøyelsespark familier sammen for å nyte den korte, intense svenske sommeren.


Furuvik3.jpg

Denne sesongen har et nytt redskap hjulpet Furuvik med å oppnå et gjennombrudd i gjestetilfredshet med toalettrommene. Takket være Tork EasyCube har Furuvik oppnådd sine mål for gjestetilfredshet ved toalettrommene 46 % oftere i 2016 enn året før – selv om målene ble økt.


Furuvik4.jpg

Tork EasyCube™ er en digital administrasjonsløsning for rengjøring som tar i bruk dispensere og gjestetellere for å gi informasjon i sanntid om hva som trengs og hvor.


Furuvik5.jpg

«Jo flere oppgaver du huker av, desto gladere blir du,» sier rengjøringsassistent for Furuvik, Malin Blom, (til høyre) om nettbrettet, «Med tiden vi sparer på systemet, har vi også kunnet rengjøre kontorene og gjøre det lille ekstra når vi rengjør toalettrommene. Gjestene har gitt oss mye ros.»


Furuvik6.jpg

«Parkpersonalet roper opp rengjøringsteamet over walkie-talkien hvis de hører om et toalettrom som har gått tom for papir eller såpe. Forrige sesong hadde vi i alle fall tre anrop dagen, i år har jeg bare hørt om fem gjennom hele sommeren,» sier Kajsa-Lotta Halvarsson.


Furuvik7.jpg

Lederen for rengjøringsteamet på Furuvik, Elvira Ivarsson, legger vekt på effekten som løsningen har på arbeidslivet til rengjørerne:
«Tork EasyCube har vært flott for lagånden – det er ingen grunn til å krangle om hvor det skal rengjøres når du har fakta foran deg. Siden vi kan holde et øye med nettbrettet kan vi faktisk slappe av i pausene våre. Med Tork EasyCube vet du at du har kontroll.» 


Furuvik8.jpg

Tork EasyCube er bevist til å være et praktisk redskap for forretningsutvikling. Kajsa-Lotta Halvarsson har brukt data fra Tork EasyCube til å planlegge toalettromstrafikken gjennom parken. Ledelsen ved Furuvik vil nå investere i flere toalettrom, og skilting i parken vil justeres for å henvise de besøkende mer effektivt.


Furuvik9.jpg

Kajsa-Lotta og rengjøringsteamet kan ikke se for seg å gå tilbake til å jobbe uten Tork EasyCube:
«Takket være Tork EasyCube sparer vi flere timer hver dag. Løsningen har endret alt: Med tanke på effektivitet kan du neppe sammenligne det med hvordan ting var før.»

Les mer om Tork EasyCube™.

Jeg kan bruke mindre tid på å passe på rengjøringen mens jeg faktisk har mer kontroll

Kajsa-Lotta Halvarsson

Park Support Manager