Royal Randwick Racecourse Rectangle.jpg

Og så er de i gang!

Royal Randwick Racecourse er en veddeløpsbane i verdensklasse i Sydney, Australia med opp til 52 000 tilskuere på en typisk arrangementsdag. Tilskuerne er en blanding av ivrige spillere, de som er der for det sosiale, moteinteresserte og familier, men alle er de der for å oppleve spenningen av førsteklasses veddeløp med lyden av dundrende hover som sprinter til målstreken bare noen meter unna.

Publikum pleier å ankomme fra klokken 11 på Stakes Day, og på kort tid er hele arenaen full av spent snakk, høy latter og fargerike antrekk.
 
Etter en utbygging på USD 150 millioner i 2013 er Royal Randwick nå en arena i verdensklasse som tilbyr bespisning og underholdning ved veddeløp og arrangementer. Med en ballsal for 1000 personer, en stilig cocktailbar og restaurant, 18 private bokser, seks forretningssuiter, for ikke å nevne de generelle admin-fasilitetene, tilfredsstiller stedet en bred miks av spente gjester med en ting til felles – en lidenskap for veddeløp.
 
Med 52 000 sultne munner å mette på hvert arrangement, er alle 17 kjøkkener på veddeløpsbanen under konstant press for å yte – og Randwicks kjøkkenpersonale trenger produkter som fungerer. Det er ikke som på andre sportsarenaer, der etterspørselen går opp og ned i løpet av dagen. Spillerne på Royal Randwick etterspør en konstant tilførsel av mat og drikke gjennom hele dagen. Kravene til kjøkkenfasilitetene er like konstante som de er brutale, med tusener av spillere som dytter i seg frokost, lunsj og middag i løpet av dagen. På samme måte er effektivitet avgjørende i tjenesteområdene, for å sikre at de entusiastiske tilskuerne kan få maten på den raskeste, mest effektive måten så de ikke går glipp av et viktig løp.
 
Det samme gjelder de 40 toalettrommene på veddeløpsbanen – der utfordringen er tusener av lidenskapelige spillere som tar turen innom i løpet av dagen. Ikke bare må toalettrommene være robuste og solide i tillegg til å klare utfordringen med å tilby passende toalettpapir, håndtørk og såpe til tusener av tilskuere – de må også se bra ut og passe inn i den arkitektoniske stilen.
 
Alt i alt er arbeidsforholdene på en gjennomsnittlig dag på Royal Randwick Racecourse intet mindre enn krevende – og personalet gjør en enestående jobb med å sikre at hver tilskuer har tilgang til mat og toalettromsfasiliteter gjennom hele arrangementet.

Alt fungerer bra, spesielt den gode kapasiteten på systemet Tork Elevation toalettpapir. Dette gjør at vi ikke må fylle på så ofte og at vi ikke går tom.

Chris Wilson

Prosjektleder, Australian Turf Club