Har du allerede et brukernavn?
Logg inn

Hvordan kan datastyrt rengjøring hjelpe deg med å ligge ett skritt foran?

Video-Screenshot_original.jpg

Datastyrt rengjøring er det siste innen profesjonell rengjøring. Ønsker du å lære mer om hvordan det påvirker industrien og hvordan det kan være fordelaktig for din virksomhet? Les vår veiledning for datastyrt rengjøring.

Gå til veiledningen

Strømlinjeformet rengjøring av lokaler med sensorteknologi

ipad-notifications_original.jpg

Tork EasyCube® er en programvare for driftsledelse som bringer et helt nytt nivå av effektivitet til rengjøringen. Informasjon i sanntid fra tilkoblede enheter og dispensersystemer vises i en brukervennlig webapplikasjon, og fører rengjøringsteamene dit det er størst behov.   

Resultatet er en ny logikk for rengjøring, som tilbyr konkrete besparelser på arbeid, bedre kundetilfredshet og en ekstraordinær forbedring av personalets motivasjon.

Ønsker du å komme i gang med Tork EasyCube?

Det er så enkelt som å sende oss en rask melding! En Tork representant vil kontakte deg direkte.

Kontakt oss

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, din melding er sendt til oss.

Steng

Rengjøring av lokalene møter digital intelligens

device + wifi.png

Tilkoblede enheter

Sensorteknologi i Tork digitale dispensere, besøkstellere og digitale kontrollenheter måler antall besøkende og refillnivåer
ipad + screen.png

Programvare for driftsledelse for rengjørerne

Informasjon i sanntid fra disse tilkoblede enhetene hentes inn, settes opp i henhold til prioritet og vises i Tork EasyCube™-programvaren. Dette gjør at rengjørere kan arbeide på en smartere måte.
macbook + screen.png

Smart analyse for ledere

Rengjøringsstatistikker og objektive KPI-er hjelper ledere med å optimere ressurser for økt effektivitet.

Smartere rengjøring gjennom digital intelligens

Tork EasyCube™ programvare for rengjøring sparer tid, mens kvaliteten på rengjøringen øker gjennom hele lokalet. 

Hvordan? Informasjon i sanntid settes opp i henhold til prioritet basert på de faktiske rengjøringsbehovene i dine lokaler. Dette gjør at ledere og rengjøringsteam kan legge fokuset der det trengs mest.

1610_SCA_4539.tif

Et nytt nivå av effektivitet

Sensorteknologi i tilkoblede enheter, som besøkstellere og systemer for såpedispensere, sender kontinuerlig informasjon til Tork EasyCube-programvaren om behovene for rengjøring og påfylling. 

Ledere og rengjøringsteam vet akkurat hva som trenger oppmerksomhet, og kan unngå å vaske for mye eller for lite. 

La tingenes Internett - Internet of Things gjøre slutt på gjetteleken! 

digitalized_cleaning_instructions_tork

Optimer ressursene over tid

Med informasjon i sanntid hjelper Tork EasyCube™ rengjøringsledelsen med å bruke ressursene på beste måte, både på daglig basis og på lang sikt. 

Smarte analyser overvåker ytelsen mot KPI-er og bidrar til å sikre høyeste kvalitet på rengjøringen, med den mest effektive bruken av ressurser.

EasyCube_digital cleaning.tif

Fordelene for virksomheten

Tork EasyCube™ er fordelaktig for alle typer virksomheter, og spesielt de som er spredt ut over store geografiske områder med høye nivåer av varierende trafikk, som fornøyelsesparker og flyplasser. 
 
Enda viktigere er det at det er en tjeneste som passer godt for fremtidsrettede bedrifter, og ledere som er interessert i en ny og bedre arbeidsmåte. Det er en glimrende måte å forbedre eller opprettholde et høyt nivå av kundetilfredshet, mens driften gjøres mer effektiv og kostnadseffektiv. 

 • Samme ressurser, bedre rengjøring

  Tid, penger og innsats bespares når dere går fra statiske rengjøringsplaner til behovsbaserte, dynamiske planer. 
   
  Utstyrt med en mer effektiv arbeidsmåte, takket være 77 % færre dispenserkontroller, kan rengjøringspersonalet sendes ut for å virkelig forbedre kvaliteten på rengjøringen i alle toalettrommene. Saksstudier viser opptil 62 % økning av rengjøringsaktiviteter.* 
   
  Å redusere unødvendige kostnader mens kundeopplevelsen samtidig forbedres er ikke et paradoks, det er god drift! 
   
  * Tredjeparts markedsundersøkelser med observasjonsstudier og intervjuer før og etter implementering av Tork EasyCube™ på anlegg med 20 000 besøkende per uke. 

 • Forbedre motivasjon og produktivitet

  Tork EasyCube™ gir rengjøringspersonalet kontrollen over effektiviteten av deres eget arbeid. 
   
  Å vite nøyaktig hvor de trenger å være og hvorfor de må være der, gjør jobben deres langt mer givende. Istedenfor å gjøre repeterende manuelt arbeid kan personalet bruke rengjøringsstatistikkene generert av Tork EasyCube™ til å gjøre bedre bidrag til kundetilfredsheten. 
   
  Resultatet? Forbedret motivasjon, tilfredshet og personale som forblir. Noen bedrifter har til og med erfart en reduksjon på sykefraværet!

 • Perfekt gjestfrihet

  Informasjon i sanntid gjør det enkelt å forhindre klager før de kan oppstå. Tork EasyCube™ gjør det mulig å sikre at hver eneste kunde blir møtt av et gjennomgående rent, velfylt toalettrom som dufter friskt. 
   
  Når tiden bespares kan ressursene rettes mot bedre rengjøring, noe som forbedrer kundeopplevelsen enda mer. 

 • Opptil 62% økning i rengjøringsaktiviteter
  * Tredjeparts markedsundersøkelser med observasjonsstudier og intervjuer før og etter implementering av Tork EasyCube™ på anlegg med 20 000 besøkende per uke.
 • Opptil 76% mindre tid med tomme dispensere
  Informasjon fra systemet Tork EasyCube™ viser når dispenserne er tomme eller nesten tomme, innhentet mars 2016 (etter implementering); sammenlignet med samme måned i 2015 (før implementering).