Wipingandcleaning.tif

Veggmontert

Veggmonterte dispensere kan spare verdifull gulvplass og hjelpe med å redusere rot. Vi har en rekke veggmonterte dispensersystemer som er utformet for å utnytte plassen du har på best mulig måte. Et stort utvalg spesialiserte tørkekvaliteter er også tilgjengelig for hvert dispensersystem.

Dispenser Maxi senterrull


Anbefalte produkter

Spar tid på påfylling og beskytt rullene med denne høykapasitets sprutsikre dispenseren for Maxi senterrull. Du trenger bare én fri hånd for å enkelt ta så mye papir som du trenger. Påfylling er enkelt. Dens slitesterke konstruksjon gjør den perfekt for tøffe oppgaver. 

Tork Dispenser Maxi Senterrull

Tork Dispenser Maxi S...

Artikkel : 653000

Brettede tørkepapir og rengjøringskluter / dispenser for kluter


Anbefalte produkter

Kontroller forbruket med denne dispenserens funksjon for utmating av én klut av gangen. Det sprutsikre designet er enkelt å rengjøre, og beskytter hvert tørkepapir og rengjøringsklut mot tilsmussing. Den semitransparente hetten viser når påfylling trengs. Påfylling er enkelt. Fleksible monteringsalternativer lar deg bruke veggopphenget, eller magneter eller sugekopper hvis ikke ønsker å bore hull i veggen.

Tork Toppholder

Tork Toppholder

Artikkel : 654008

Senterrull dispenser


Anbefalte produkter

Det er enkelt å ta så mye papir du trenger med én hånd fra denne senterrull-dispenseren. De slitesterke tennene og den solide konstruksjonen gjør denne dispenseren pålitelig og enkel å bruke, selv under de tøffeste forhold. Det sprutsikre designet er enkelt å rengjøre, og beskytter innholdet mot tilsmussing. Påfylling er enkelt med hetten som åpnes fra siden.

Tork Senterrull Dispenser

Tork Senterrull Dispe...

Artikkel : 659008

Tork Tørkepapir Plus 2-lags

Tork Tørkepapir Plus ...

Artikkel : 101250

Senterrull dispenser


Anbefalte produkter

Spar enda mer plass med denne kompakte dispenseren for senterrull mini. Den er designet for steder med lite plass. Du trenger bare én fri hånd til å enkelt ta så mye papir som du trenger. Rullene er beskyttet med det sprutsikre designet. Ekstra robuste hengsler og slitesterke tenner gjør denne solide dispenseren komplett, og den er enkel å bruke og fylle på.

Tork Senterrull Dispenser

Tork Senterrull Dispe...

Artikkel : 559008

Tork Tørkepapir Plus 2-lags

Tork Tørkepapir Plus ...

Artikkel : 101250