imageline-bathroom2-superwide.jpg

Toalettrom Wow

Når et toalettromsbesøk får de besøkende til å snakke om det etterpå, sier det sitt om designet. Ønsker du å skape et varig inntrykk? Våre Wow factor style-produkter kompletterer inntrykket av et luksuriøst toalettrom. Den gode omsorgen for kundene dine starter her.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Alle detaljer er viktige når du ønsker å skape et godt inntrykk. Med våre Tork Premium ekstra myke håndtørk med QuickDry™, føler gjestene dine seg verdsatt. Den generøse størrelsen, mykheten og raske absorberingen gir en luksuriøs følelse. Tork Xpress™ dispenser for brettede håndtørk setter prikken over i-en for en førsteklasses følelse. Den er slank, diskré og tilgjengelig i vår Image Design-serie for å gi toalettrommet ditt et tidløst utseende.

Tork Xpress® Multifold håndtørkdispenser

Tork Xpress® Multifol...

Artikkel : 460004

Tork Xpress® Ekstra Myk Multifold Håndtørk

Tork Xpress® Ekstra M...

Artikkel : 100297

Håndtørk på rull


Anbefalte produkter

Det elegante inntrykket av toalettrommet er vel så viktig for stedets profil som resepsjonen. Men utover dispenserens utforming, er det den elegante, berøringsfrie dispenseringen av hvert eneste håndtørk som gjør hygiene behagelig. Fyll dispenseren med premium kvalitet; Tork Matic® Mykt Håndtørk Rull.

Tork Matic® Dispenser Håndtørk Rull – Intuition™-sensor

Tork Matic® Dispenser...

Artikkel : 460001

Tork Matic® Soft Hand Towel Roll Premium

Tork Matic® Soft Hand...

Artikkel : 290016

Toalettpapir


Anbefalte produkter

For å gi det riktige inntrykket, anbefaler vi vår Tork myke papirkvalitet. Bruk vår Tork Mini Jumbo papirdispenser for et sammensatt design med en moderne følelse. Den har god kapasitet slik at du alltid har papir tilgjengelig for gjestene dine.

Tork Dispenser Mini Jumbo-toalettrull

Tork Dispenser Mini J...

Artikkel : 460006

Tork Myk Mini Jumbo toalettrull premium

Tork Myk Mini Jumbo t...

Artikkel : 110253

Såpe


Anbefalte produkter

Etterlevelse av god håndhygiene har aldri vært mer stilig og bekvemt. Den berøringsfrie, helautomatiske dispenseren avgir skumsåpe umiddelbart i hånden. Fyll på med nyheten Tork Luksus Skumsåpe og gi gjestene et velduftende siste inntrykk av toalettrommet.

Tork skumsåpe dispenser med Intuition™ sensor

Tork skumsåpe dispens...

Artikkel : 460009

Tork Luksus Skumsåpe

Tork Luksus Skumsåpe

Artikkel : 520901

Luftfrisker


Anbefalte produkter

Et godt førsteinntrykk er viktig. Ønsk toalettromsgjestene dine velkommen med den behagelige duften av vår Tork Luftfrisker Sitron. Vår høykvalitets duftolje med en spesiell formel sprutes diskré ut med vår Tork Dispenser Luftfrisker Spray. Den gir en langvarig frisk duft ved å nøytralisere lukt og hjelper deg med å opprettholde en behagelig toalettromsopplevelse på alle måter.

Tork Dispenser Luftfrisker Spray

Tork Dispenser Luftfr...

Artikkel : 256055

Tork Luftfrisker Spray Blomster

Tork Luftfrisker Spra...

Artikkel : 236052

Avfallsbeholder


Anbefalte produkter

Gjør stilen komplett og forbedre komforten i toalettrommet med vår høykapasitets 40L avfallsbeholder. Dens attraktive utforming holder avfallet skult for et hyggeligere miljø. Den er enkel å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer.

Tork Avfallsbøtte 50 L

Tork Avfallsbøtte 50 L

Artikkel : 460011

Tork Avfallspose 50 L

Tork Avfallspose 50 L

Artikkel : 204060

Beholder for sanitetsbind


Anbefalte produkter

En diskré beholder for sanitetsbind er også tilgjengelig med et design som passer sammen med de andre dispenserne dine. Tork avfallsposer for beholder for sanitetsbind er enkle å ta ut og bytte, noe som gjør arbeidet for renholdsavdelingen enklere.

Tork Avfallsbøtte mini 5 L

Tork Avfallsbøtte min...

Artikkel : 564008

Tork Avfallspose 5 Ltr Premium

Tork Avfallspose 5 Lt...

Artikkel : 204030