Hygiene.tif

Hygienekritisk

Å redusere risiko for krysskontaminering er kritisk på arbeidsplassen. Våre milde såper, lotion, desinfiseringsprodukter og myke håndtørk, kan hjelpe personer som vasker hendene ofte med å beskytte hendene sine, mens de samtidig beskytter andre mot bakterier. Vårt komplette utvalg for håndhygiene inkluderer attraktive, automatiske, og håndfrie dispensere. De kan videre bidra til å redusere bakteriespredning og til og med motivere til samsvar.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Hyppig håndvask krever skånsom pleie for hendene. Våre Tork Matic® Mykt Håndtørk Rull er behagelige og tørker hendene raskt. Håndtørk mates ut ett av gangen fra vår Tork Matic®-dispenser med Intuition™ sensor, slik at du bare tar på det papiret du skal bruke. Når disse produktene brukes sammen, kan du opprettholde hygiene raskt og effektivt, slik at du har mer tid for resten av arbeidet.

Tork Matic® Soft Hand Towel Roll Premium

Tork Matic® Soft Hand...

Artikkel : 290016

Såpe


Anbefalte produkter

Våre skumsåper kombinerer håndvask og desinfisering. Det er en ekstra hygienisk såpe med en unik formel med lavt alkoholnivå. Den er parfyme- og fargefri for hyppig bruk og hjelper mot tørre hender. Reduserer risikoen for hudirritasjon eller allergiske reaksjoner. Sammen med en håndfri sensordispenser og forseglede refiller, opprettholdes hygiene mens krysskontaminering kan minimeres.

Tork Dispenser Skumsåpe – med Intuition™-sensor

Tork Dispenser Skumså...

Artikkel : 561600

Hånddesinfisering


Produktanbefalinger

Desinfiser og gi fukt til hendene med vår Tork Alkoholgel desinfisering. Den desinfiserer hendene raskt uten vann, og har fuktighetsgivende ingredienser for å beskytte huden. Fordi dispenseren har en albuespak, er det minimal risiko for krysskontaminering.

Tork Dispenser Flytende Såpe – Albuebøyle

Tork Dispenser Flyten...

Artikkel : 560100

Toalettpapir


Tork SmartOne® Toalettrull Dispensersystem er et perfekt valg for toalettrom hvor god hygiene er kritisk. Risiko for krysskontaminering reduseres fordi du kun berører ditt eget ark. 

Tork SmartOne® Dispenser Toalettpapir Twin Mini Hvit

Tork SmartOne® Dispen...

Artikkel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toalettrull

Tork SmartOne® Mini T...

Artikkel : 472193

Avfallsbeholder


Anbefalte produkter

God hygiene vedlikeholdes raskt med vår høykapasitets Tork 50L avfallsbeholder som er enkel å rengjøre. Lokket holder avfallet skjult for bedre hygiene. De er enkle å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer.

Tork Avfallsbøtte 50 L

Tork Avfallsbøtte 50 L

Artikkel : 563000

Tork Avfallspose 50 L

Tork Avfallspose 50 L

Artikkel : 204060

Beholder for sanitetsbind


Anbefalte produkter

En diskré beholder for sanitetsbind er også tilgjengelig med en design som passer sammen med de andre dispenserne dine. Tork avfallsposer for beholder for sanitetsbind er enkle å ta ut og bytte, noe som gjør arbeidet for renholdsavdelingen enklere.

Tork Avfallsbøtte mini 5 L

Tork Avfallsbøtte min...

Artikkel : 564000

Tork Avfallspose 5 Ltr Advanced

Tork Avfallspose 5 Lt...

Artikkel : 204040

Toalettseterens


Anbefalt produkt

For gjestene dine som ønsker ekstra hygiene, er vår Tork Toalettseterens tilgjengelig.

Tork Dispenser Flytende Såpe Mini

Tork Dispenser Flyten...

Artikkel : 561000

Tork Toalettseterens

Tork Toalettseterens

Artikkel : 420302

Toalettsetebeskyttelse


Anbefalte produkter

Tilby ekstra beskyttelse som forbedrer hygienen med Tork Toalettsetebeskytter som kan skylles ned. Den veggmonterte dispenseren for toalettsetebeskyttelse er slank, så den passer alle toalettrom.

Tork Dispenser Toalettsetebeskyttelse

Tork Dispenser Toalet...

Artikkel : 344080

Tork Toalettsetebeskytter

Tork Toalettsetebesky...

Artikkel : 750160