Tork SmartOne®

Tork SmartOne®-dispensere for toalettpapir er skapt for tøffe miljøer, og er perfekte for skoler, sykehus, stadioner, togstasjoner og andre krevende miljøer der kostnadskontroll og hygienebehov må innfris. Reduserer forbruket – med opptil 40 %* sammenlignet med tradisjonelle jumborulldispensere.

Reduser forbruket og minimer arbeidet

Det er en grunn til at den heter 'smart'. Fordelene med vårt Tork SmartOne®-system for toalettpapir inkluderer redusert forbruk og en langt lavere risiko for tette rør. Den er også mer hygienisk, siden du bare tar på det papiret du skal bruke.

  • Effektiv, robust og smart

    Utmating av ett ark av gangen bidrar til å redusere papirforbruket, og gjør at rullene varer lenger så du ikke trenger å fylle på så ofte. Våre robuste og trygge dispensere motstår vandalisme og bidrar til å stoppe tyveri. Tork SmartOne® toalettpapir utmates ett ark av gangen og løses opp raskt, slik at risikoen for tette rør reduseres.

  • Reduserer forbruket med opptil 40 %*

    * Statistikk fra interne undersøkelser blant 7729 brukere i Europa. Tradisjonelle Maxi Jumbo dispensere vs. Tork SmartOne® Twin Mini dispenser. Reduksjon beregnet ut fra antall kvadratmeter brukt per besøk. Maxi Jumbo 13,6 dm2, Tork SmartOne® Twin Mini: 8,2 dm2.

  • Scroll ned for å prøve SmartOne®

    Bok en tid for å prate med oss.

Reduser toalettpapirforbruket, prøv Tork SmartOne®

Vi vil gjerne snakke med deg om Tork SmartOne® toalettrulldispenser og forskjellen den kan utgjøre for din virksomhet. Bestill time hos oss. Skriv inn kontaktinformasjonen din nedenfor.

Kom i gang nå

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din og vil snart ta kontakt med deg

Steng