Wiping and Cleaning 4.tif

Tørking og rengjøring

Hjelp kundene dine med å få de beste rengjøringsresultatene med minst mulig anstrengelser. Se utvalget vårt av profesjonelle tørkepapir og rengjøringskluter. Alle tørkepapir og rengjøringskluter er laget for spesifikke oppgaver. Med riktig tørkepapir og rengjøringskluter for oppgaven, blir jobben gjort raskere og med mindre anstrengelser.
Velg riktig tørkepapir og rengjøringskluter
Velg riktig dispenser

Tørking og rengjøring

Tørking i produksjonsområde

Å tørke opp søl, væsker, skitt og støv er vanlige oppgaver i førproduksjon. Jo raskere dette kan gjøres, desto raskere kan arbeidet fortsette. Våre allsidige tørkepapir og rengjøringskluter er sterke, fleksible og absorberende. De er perfekte for å holde verktøy tørre, overflater rene og intrikate deler i drift. Med en dispenser i nærheten, vil det ikke være noe problem å finne frem tørkepapir og rengjøringskluter.
Våre anbefalinger

Rengjøring

Vanlig vedlikehold, som fjerning av skitt og vanskelige flekker fra overflater, maskiner og verktøy, holder avbruddstiden til et minimum. Klutene våre – brukt tørre eller med vann, løsemidler eller rengjøringsmidler – hjelper deg med rengjøringen. Våre rengjøringskluter er mer slitesterke enn papirtørk, varer lenger og gjør jobben raskt for å spare deg for tid og penger.
Våre anbefalinger

Polering

Påføring av poleringsmiddel og frottering med en poleringsklut forbedrer enhver overflate for en skinnende, beskyttet finish. Nøkkelen er å bruke en klut laget for formålet, som er myk nok til å unngå riper, mens den samtidig påfører poleringsmiddelet på en enkel måte. Våre slitesterke poleringskluter absorberer og frigir poleringsmiddelet jevnt. Dette gjør at oppgaven går raskere, og det endelige resultatet blir enda bedre. 
Våre anbefalinger

Vaskestasjon

Spar tid med Tork vaskestasjon i nærheten av arbeiderne. Jo raskere hender kan vaskes og tørkes, desto raskere kan neste oppgave begynne.
Våre anbefalinger

Toalettrom

Tork tilbyr et stort utvalg høykvalitets toalettromsprodukter som tar hånd om dine kunder og ansatte. Du finner hygieniske, praktiske, kostnadseffektive systemer av høy kvalitet i vårt toalettromssortiment.
Våre anbefalinger