FSC.tif

Renholdsbransjen

Enten du er avdelingsleder eller en del av rengjøringspersonalet, ønsker vi å gjøre livet ditt litt enklere. Vi tilbyr et komplett utvalg av Tork-rengjøringsprodukter, dispensere og støtteverktøy for salg, for rengjøringsselskaper og videreforhandlere. Alt vi gjør er utformet for å hjelpe deg og dine kunder med å raskere ta hånd om de grunnleggende rengjøringsoppgavene som enhver virksomhet har. Når dette er tatt hånd om, har alle mer tid til det som betyr mest for deres kunder.

Tork fargekodede kluter


Våre Tork fargekodede kluter kommer i fire farger for å separere oppgavene og forhindre krysskontaminering. De er sterke for gjentatt bruk og ISEGA-sertifisert for tørking ved kontakt med mat.

Tork våtservietter


For overflaterengjøring, fjerner våre Tork våtservietter enkelt skitt, olje og fett. De er hudvennlige og parfymefrie og kommer i praktiske, bærbare bøttedispensere.

Tork tørk senterrull


Med vårt M2-system for Tork tørk senterrull, et allsidig tørkepapir for hender og overflater, er du rustet for alle typer lett rengjøring og tørkingsoppgaver.

Tork Rengjøringsklut Myk


Når du skal jobbe med rengjøringsmidler og løsemidler, leverer våre Tork rengjøringskluter og W4-system absorberende kluter som tåler gjentatt bruk. De er myke og fleksible også. Perfekte for å rengjøre små og glatte objekter.

Tork Toppholder

Tork Toppholder

Artikkel : 654000

Se våre produkter, tjenester og anbefalinger for renholdsbransjen

Tork Easy Handling™

Våre ergonomiske design og Tork Easy Handling™-funksjoner gjør håndtering av esker og poser enklere. Personalet sparer tid og anstrengelser. Rutineoppgaver gjøres raskt og mer komfortabelt. Det sparer tid og energi for viktigere arbeid. Gjennom undersøkelser har vi funnet ut at vår Tork transportemballasje håndteres mange ganger før produktet pakkes ut og brukes. Videre vet vi at arbeidsrelaterte helseproblemer er vanlige blant rengjøringspersonale, på grunn av tøft arbeidsmiljø og fysisk tunge arbeidsoppgaver. Med en stor mengde produktemballasje for hygieneprodukter håndtert globalt hver uke, tenkte vi at vi kunne utgjøre en forskjell ved å forbedre transportemballasjen. Ved bruk av biometrisk data og ergonomi kan vi sikre at vi finner løsninger som har den mest brukervennlige utformingen. I dag har vi en serie løsninger for transportemballasje som gjør arbeidslivet raskere, enklere og mer ergonomisk for våre sluttkunder.
Våre anbefalinger

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Barnehage

Barnehage

Inspirer og motiver med Ellas Håndvaskeeventyr. Gode vaner for håndhygiene starter tidlig i livet. Våre anbefalinger
Wiping and Cleaning 1.tif

Tørking og rengjøring

Hold dampen oppe i daglige oppgaver, med slitesterke og hygieniske kluter og dispensere når du skal tørke opp oljesøl eller holde overflater rene. Vi har det du trenger, når du trenger det, slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg. Våre anbefalinger
Dining.tif

Servering

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger. Våre anbefalinger