FSC.tif

Renholdsbransjen

Enten du er avdelingsleder eller en del av rengjøringspersonalet, ønsker vi å gjøre livet ditt litt enklere. Vi tilbyr et komplett utvalg av Tork-rengjøringsprodukter, dispensere og støtteverktøy for salg, for rengjøringsselskaper og videreforhandlere. Alt vi gjør er utformet for å hjelpe deg og dine kunder med å raskere ta hånd om de grunnleggende rengjøringsoppgavene som enhver virksomhet har. Når dette er tatt hånd om, har alle mer tid til det som betyr mest for deres kunder.

Tork fargekodede kluter


Våre Tork fargekodede kluter kommer i fire farger for å separere oppgavene og forhindre krysskontaminering. De er sterke for gjentatt bruk og ISEGA-sertifisert for tørking ved kontakt med mat.

Tork våtservietter


For overflaterengjøring, fjerner våre Tork våtservietter enkelt skitt, olje og fett. De er hudvennlige og parfymefrie og kommer i praktiske, bærbare bøttedispensere.

Tork tørk senterrull


Med vårt M2-system for Tork tørk senterrull, et allsidig tørkepapir for hender og overflater, er du rustet for alle typer lett rengjøring og tørkingsoppgaver.

Tork Rengjøringsklut Myk


Når du skal jobbe med rengjøringsmidler og løsemidler, leverer våre Tork rengjøringskluter og W4-system absorberende kluter som tåler gjentatt bruk. De er myke og fleksible også. Perfekte for å rengjøre små og glatte objekter.

Tork Toppholder

Tork Toppholder

Artikkel : 654000

Se våre produkter, tjenester og anbefalinger for renholdsbransjen

Tork Easy Handling™

Våre ergonomiske design og Tork Easy Handling™-funksjoner gjør håndtering av esker og poser enklere. Personalet sparer tid og anstrengelser. Rutineoppgaver gjøres raskt og mer komfortabelt. Det sparer tid og energi for viktigere arbeid. Gjennom undersøkelser har vi funnet ut at vår Tork transportemballasje håndteres mange ganger før produktet pakkes ut og brukes. Videre vet vi at arbeidsrelaterte helseproblemer er vanlige blant rengjøringspersonale, på grunn av tøft arbeidsmiljø og fysisk tunge arbeidsoppgaver. Med en stor mengde produktemballasje for hygieneprodukter håndtert globalt hver uke, tenkte vi at vi kunne utgjøre en forskjell ved å forbedre transportemballasjen. Ved bruk av biometrisk data og ergonomi kan vi sikre at vi finner løsninger som har den mest brukervennlige utformingen. I dag har vi en serie løsninger for transportemballasje som gjør arbeidslivet raskere, enklere og mer ergonomisk for våre sluttkunder.
Våre anbefalinger

Vil du vite mer om andre fokusområder?

imageline-bathroom2.jpg

Toalettrom

Det er lett å gjøre et godt inntrykk og samtidig ta deg av kunder og kolleger med vår høykvalitets toalettromsserie. Alle anbefalinger er organisert slik at dine forretningsbehov kommer først. Våre utprøvde kombinasjoner gjør valget enkelt. Vi har delt opp våre anbefalinger som følger: Våre anbefalinger
Kitchen.tif

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver rengjøringsoppgave. Våre anbefalinger
Barnehage

Barnehage

Inspirer og motiver med Ellas Håndvaskeeventyr. Gode vaner for håndhygiene starter tidlig i livet. Våre anbefalinger