Washroom 2.tif

Toalettrom pluss

Hvis du ønsker å invitere toalettromsbrukere til å slappe av i et mer komfortabelt miljø og ta seg av mer enn bare basisbehov, har Tork toalettrom pluss alt du trenger. Fra våre myke, komfortable håndtørk til fuktighetsgivende lotion – besøkende med forskjellige behov vil sette pris på den ekstra pleien og omtanken du tilbyr.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Dine besøkende med forskjellige behov vil sette pris på våre Tork Advanced myke håndtørk. I tillegg til rask tørking av hender, har disse myke, komfortable håndtørkene styrken til å gni vekk flekker på tøy med mer. Når de brukes med Tork Matic™ dispenser for håndtørk rull, får du et funksjonelt system med høy kapasitet, slik at du ikke går tom for håndtørk. I tillegg 
mater den ut håndtørk ett av gangen, kontrollerer forbruk og reduserer avfall.

Såpe


Anbefalte produkter

Tilby besøkende en beroligende, fuktighetsgivende håndvask med vår Tork Ekstra Mild Skumsåpe. Den førsteklasses, parfyme- og fargefrie formelen reduserer risikoen for hudirritasjon og allergiske reaksjoner. Det er enkelt for alle å vaske seg med vår Tork Dispenser Skumsåpe med enkel trykknapp. Svensk Reumatologisk Forening har sertifisert at den enkel å bruke.

Dusjsåpe


Anbefalte produkter

For et godt dusjtilbud uten tomme flasker, er vår Tork Dusjsåpe favoritten for alt-i-ett. Den er lett parfymert med et tykt, kremet skum, og etterlater en frisk og ren følelse. Dusjing er enkelt for alle med vår dispenser for Tork Dusjsåpe med trykknapp. Svensk Reumatologisk Forening har sertifisert at den enkel å bruke.

Håndkrem


Anbefalte produkter

Tilby det lille ekstra med vår Tork uparfymerte håndkrem og bodylotion. Dens fyldige formel inkluderer fuktighetsgivende ingredienser og naturlig E-vitamin. Den er ideell for å berolige og beskytte normal, tørr og sensitiv hud. Bruk vår dispenser for Tork hudpleie med enkel trykknapp, så kan alle, selv de med svake hender, nyte vårt totale hudpleietilbud. Svensk Reumatologisk Förening har sertifisert at Tork dispensere med enkel trykknapp er enkle å bruke.

Toalettpapir


Anbefalte produkter

Du vil aldri gå tom for mykt papir med vår Tork Mid-size papirdispenser. Den har plass til to fulle ruller med vår Tork Advanced papirkvalitet. Tomme ruller forblir inne i dispenseren, noe som holder gulvet ryddig.

Luftfrisker


Anbefalte produkter

Vår Tork Luftfrisker Sitron har en god, frisk duft som gir hver besøkende en behagelig toalettromsopplevelse. Denne høykvalitets duftoljen er spesielt formulert for å tilby langvarig frisk duft ved å nøytralisere lukt. Sammen med Tork Dispenser Luftfrisker Spray møter sitrusduften hver gjest hver gang.

Avfallsbeholder


Anbefalte produkter

Gjør stilen komplett og forbedre komforten i toalettrommet med vår høykapasitets 50L avfallsbeholder Tork Elevation. Dens attraktive utforming holder avfallet skult for et hyggeligere miljø. De er enkle å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer. En diskré beholder for sanitetsbind er også tilgjengelig i matchende design.

Ansiktsservietter


Anbefalte produkter

Få gjestene til å føle seg mer velkomne ved å tilby ekstra komfort og bekvemmelighet. For eksempel gir våre ekstra myke Tork ansiktsservietter i en attraktiv veggmontert eller frittstående Tork Dispenser Ansiktsservietter et godt inntrykk.

Tork Toalettseterenser


Anbefalt produkt

For gjestene dine som ønsker ekstra hygiene, er vår Tork Toalettseterens tilgjengelig.

Toalettsetebeskyttelse


Anbefalte produkter

Tilby ekstra beskyttelse som forbedrer hygienen med Tork Toalettsetebeskytter som kan skylles ned. Den veggmonterte dispenseren for toalettsetebeskyttelse er slank, så den passer alle toalettrom.