Healthcare 2.tif

Hygienekritisk

Å redusere risiko for krysskontaminering er kritisk på arbeidsplassen. Våre milde såper, lotion, desinfiseringsprodukter og myke håndtørk, kan hjelpe personer som vasker hendene ofte med å beskytte hendene sine, mens de samtidig beskytter andre mot bakterier. Vårt komplette utvalg for håndhygiene inkluderer attraktive, automatiske, og håndfrie dispensere. De kan videre bidra til å redusere bakteriespredning og til og med motivere til samsvar.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Hyppig håndvask krever skånsom pleie for hendene. Våre Tork Matic® Mykt Håndtørk Rull er behagelige og tørker hendene raskt. Håndtørk mates ut ett av gangen fra vår Tork Matic®-dispenser med Intuition™ sensor, slik at du bare tar på det papiret du skal bruke. Når disse produktene brukes sammen, kan du opprettholde hygiene raskt og effektivt, slik at du har mer tid for resten av arbeidet.

Såpe


Anbefalte produkter

Våre skumsåper kombinerer håndvask og desinfisering. Det er en ekstra hygienisk såpe med en unik formel med lavt alkoholnivå. Den er parfyme- og fargefri for hyppig bruk og hjelper mot tørre hender. Reduserer risikoen for hudirritasjon eller allergiske reaksjoner. Sammen med en håndfri sensordispenser og forseglede refiller, opprettholdes hygiene mens krysskontaminering kan minimeres.

Hånddesinfisering


Produktanbefalinger

Desinfiser og gi fukt til hendene med vår Tork Alkoholgel desinfisering. Den desinfiserer hendene raskt uten vann, og har fuktighetsgivende ingredienser for å beskytte huden. Fordi dispenseren har en albuespak, er det minimal risiko for krysskontaminering.

Toalettpapir


Tork SmartOne® Toalettrull Dispensersystem er et perfekt valg for toalettrom hvor god hygiene er kritisk. Risiko for krysskontaminering reduseres fordi du kun berører ditt eget ark. 

Avfallsbeholder


Anbefalte produkter

God hygiene vedlikeholdes raskt med vår høykapasitets Tork 50L avfallsbeholder som er enkel å rengjøre. Lokket holder avfallet skjult for bedre hygiene. De er enkle å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer.

Beholder for sanitetsbind


Anbefalte produkter

En diskré beholder for sanitetsbind er også tilgjengelig med en design som passer sammen med de andre dispenserne dine. Tork avfallsposer for beholder for sanitetsbind er enkle å ta ut og bytte, noe som gjør arbeidet for renholdsavdelingen enklere.

Toalettseterens


Anbefalt produkt

For gjestene dine som ønsker ekstra hygiene, er vår Tork Toalettseterens tilgjengelig.

Toalettsetebeskyttelse


Anbefalte produkter

Tilby ekstra beskyttelse som forbedrer hygienen med Tork Toalettsetebeskytter som kan skylles ned. Den veggmonterte dispenseren for toalettsetebeskyttelse er slank, så den passer alle toalettrom.