Office 1.tif

Kaffehjørne

Velg det som passer best for ditt kaffehjørne eller pauserom. Tork har et bredt utvalg produkter å velge mellom. Ved å tilby de rette produktene, kan du sørge for at ansatte og besøkende nyter pausene sine i et rent miljø hvor de kan koble av. Uansett hvilken bransje du er i, sikrer vi at produktene er nøye utformet for å hjelpe deg med å gjøre det beste inntrykket.

Tørkepapir og rengjøringskluter


Anbefalte produkter

Uhell skjer. Og når de skjer, vil du være glad for å ha en Tork dispenser i nærheten. Uansett om det er kaffe eller mat som skal tørkes opp, kan denne løsningen ta seg av begge deler. Med Tork Dispenser Mini senterrull kan du velge akkurat hvor mye absorberende papir du trenger. Denne dispenserløsningen er laget for å tørke opp søl, desinfisere eller andre tørkeoppgaver, og har mange fordeler.

Servietter


Anbefalte produkter

Tork Xpressnap-serviettdispensersystem – vinneren av prisen Red Dot Award 2014 for produktdesign, forteller dine ansatte og besøkende at du bryr deg om opplevelsen deres, og den passer perfekt i kaffehjørnet eller pauserommet. Takket være et attraktiv design, blir serviettdispenseren i valnøtt en del av interiøret. Sammenlignet med tradisjonelle serviettdispensere, reduserer utmating av én serviett av gangen forbruket med minst 25 %, som igjen reduserer kostnader og avfall.

Håndtørk


Anbefalte produkter

For å passe inn på selv de minste kaffehjørner har Tork kommet med en miniversjon av den velkjente storebroren Tork Xpress multifold dispenser for håndtørk. Tork Xpress Multifold Mini dispenser for håndtørk har et ekstra slankt design for å spare plass. Denne innovasjonen begrenser bakteriespredning gjennom en design som gjør at du bare berører det håndtørket du skal bruke. Tork Xpress Multifold Mini håndtørk er der for å sikre superior komfort med maksimal hygiene for deg og dine kolleger.

Såpe


Tork Dispenser Flytende Såpe Mini er en kompakt dispenser som passer godt inn på små områder ved siden av en servant. Etter at du vasker hendene med såpen blir du møtt av en frisk og lett duft. Tork hjelper deg med å opprettholde håndhygienesamsvar ved å tilby deg de rette produktene for kaffehjørnet.

Rengjøringskluter


Anbefalte produkter

Dette er en slitesterk og absorberende rengjøringsklut som er perfekt til å tørke kaffehjørnet eller bord. Kan brukes gjentatte ganger uten å gå i stykker. Tilgjengelig i forskjellige farger for å unngå krysskontaminering.