Washroom 2.tif

Kontor

Enten du holder til i et lite kontor eller i en stor kontorbygning, tilbyr Tork det du trenger. Vi tilbringer alle mye tid på arbeidsplassen, så vi vet at god hygiene på jobb er avgjørende. God hygiene på jobb viser at du bryr deg om dine ansatte. Det bidrar også til færre sykedager. Utvalget vårt inkluderer alt du trenger for et utmerket toalettrom og praktiske løsninger for kaffehjørnet. Skulle du ha catering på stedet, kan vi hjelpe til med dine hygieneambisjoner der også.

Hygiene handler om business. Finn ut hvordan.

EY3A6827.jpg

Tork Office Trend Report 2016

Jakten på smartere, sunnere og mer bærekraftige løsninger for å møte høyere forventninger hos de ansatte endrer hvordan bedrifter ser sine kontorer, med konsekvenser for hvordan renholdsledere og rengjøringsbyråer må tenke på kontorhygiene. Les mer i Tork Office Trend Report.
EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube®

Ettersom kontorene blir mer og mer tilkoblet, er kontorhygiene intet unntak. Tork EasyCube® skaper en ny logikk for rengjøring av kontorer - fra statiske rengjøringsskjemaer til rengjøring når og hvor det faktisk er behov. Forestill deg at du kunne unngå klager før de oppstår. Nå kan du. På tide å revolusjonere din kontorrengjøring?
Les mer

Vil du vite mer om hvordan Tork kan forbedre hygiene og rengjøring i din kontorbygning?

Det er så enkelt som å sende oss en rask melding

Kontakt oss

Kontakt oss

Skriv inn fornavn
Skriv inn etternavn
Skriv inn gyldig e-postadresse
Vennligst fyll inn bedrift
Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Skriv meldingen din
500  
Please populate recaptcha
Dette skjemaet ber om din kontaktinfirmasjon slik at vi kan svare på din hevendelse via e-post. Se på våre brukervilkår og personvernpolicy for en detaljert beskrivelse av hvordan vi beskytter og håndterer din innsendte data.
Vennligst bekreft at du har lest informasjonen om personlig data og brukervilkår.

Takk, vi har mottatt meldingen din.

Steng