Hotel.tif

Hotell

Tilby et godt, rent og komfortabelt opphold for gjestene dine. Våre produkter for personlig hygiene, overflaterengjøring og desinfisering kan hjelpe teamet ditt med å ta seg av rengjøringsoppgavene på en rask måte, slik at dere kan bruke tiden på å få gjestene til å føle seg velkomne.

Se våre anbefalinger for forskjellige hotellmiljøer

Servering

Vi kan levere den servicen og atmosfæren som du ønsker, med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger.
Våre anbefalinger

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Fra tørking i resepsjonen til rengjøring på rommene – våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver oppgave.
Våre anbefalinger

Toalettrom

En god opplevelse på toalettrommet vil reflektere positivt på hvordan kundene oppfatter virksomheten din. Vi tilbyr en rekke dispensere og refiller for å hjelpe deg med å skape det rette inntrykket.
Våre anbefalinger

Gjesterom

Det er fokuset på detaljer som gjør at gjestene føler seg hjemme på hotellrommet sitt. Våre produkter for personlig hygiene, overflaterengjøring og desinfisering kan bidra til at gjestene får et godt, rent og komfortabelt opphold.
Våre anbefalinger

Andre områder

Hvert kontaktpunkt er en mulighet for å imponere gjestene dine. Sikre en fin og ren setting overalt med våre funksjonelle hygienesystemer og tilbehør. Vi har alt du trenger for å skape og opprettholde den minneverdige atmosfæren du ønsker.
Våre anbefalinger

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Dining.tif

Servering

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger. Våre anbefalinger
Kitchen.tif

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver rengjøringsoppgave. Våre anbefalinger
Skoler

Skoler

Oppdag Maxs håndvaskeskole. Morsomt og engasjerende opplæringsprogram som lærer barna viktigheten av å vaske- og tørke hendene på riktig måte (6-12 år). Våre anbefalinger