Serveringsbransjen – spiseområdet

Spiseområde

Lever den servicen og atmosfæren du ønsker med servietter som kompletterer temaet i restauranten. Produktene våre for overflaterengjøring og desinfisering kan også …

Se våre anbefalinger for ditt serveringsområde

Selvbetjening

Å ha en god flyt for selvbetjeningsgjester mens de venter på det de ønsker, kan være en hygienisk utfordring. Det er viktig at påfylling, avfallshåndtering og lagring går så sømløst som mulig. Serien vår av smarte serveringsprodukter, inkludert Tork Xpressnap-dispensersystem er utformet for å forbedre effektiviteten, slik at personalet kan bruke mer tid på å holde kundene fornøyd, selv i perioder med mye trafikk.
Våre anbefalinger

Full service

Kundene dine legger merke til det når bespisningsopplevelsen er perfeksjonert ned til den minste detalj. Produktene våre for rengjøring, tørking og desinfisering kan hjelpe deg med å tilby pålitelig hygiene, men å ha det lille ekstra på bordet kan også utgjøre en stor forskjell. Våre servietter og borddekkingsprodukter kommer i et omfattende utvalg av farger, dekorer, kvaliteter, brettinger og størrelser. Alt er utformet for å støtte bespisningsopplevelsen du ønsker å skape. Velg den myke stofflignende følelsen av LinStyle®-middagsservietter for en sofistikert vri, eller våre Nexxstyle pregede middagsservietter for luksuriøs tykkhet.
Våre anbefalinger