Helsepleie – verktøy og tips

Verktøy og tips

Visste du at å plassere dispensere på riktig måte kan bidra til å minimere krysskontaminering og redusere spredningen av helsepersonellrelaterte infeksjoner? Lær om optimal plassering av dispensere og andre verktøy og tips for å forbedre hygienestandarden i dine fasiliteter. Vi hjelper deg gjerne!

Hva vil du forbedre

Optimal plassering av dispensere

Våre bevisbaserte anbefalinger for plassering av dispensere hjelper deg med å minimere krysskontaminering og forhindre HAI.
Våre anbefalinger

Effektiv skilting for håndhygiene

Vår Tork plakatbygger hjelper deg med å fremme samsvar og viser pasientene dine at de er i trygge hender.
Våre anbefalinger

Produktanbefalinger for deg

Våre produktanbefalinger er basert på de unike kravene i ditt spesifikke område, for å hjelpe deg med å oppnå god hygiene.
Våre anbefalinger

Forebyggingsverktøy for sepsis

Våre fakta og tips er utformet for å hjelpe deg med å øke bevisstheten rundt viktigheten av håndhygiene og sårpleie for å redusere sepsis.
Våre anbefalinger

Rammer for selvvurdering av Tork håndhygiene

Klikk på linken og last ned selvvurderingen av håndhygiene
Våre anbefalinger

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Skoler

Skoler

Oppdag Maxs håndvaskeskole. Morsomt og engasjerende opplæringsprogram som lærer barna viktigheten av å vaske- og tørke hendene på riktig måte (6-12 år). Våre anbefalinger
Barnehage

Barnehage

Inspirer og motiver med Ellas Håndvaskeeventyr. Gode vaner for håndhygiene starter tidlig i livet. Våre anbefalinger
imageline-bathroom2.jpg

Toalettrom

Det er lett å gjøre et godt inntrykk og samtidig ta deg av kunder og kolleger med vår høykvalitets toalettromsserie. Alle anbefalinger er organisert slik at dine forretningsbehov kommer først. Våre utprøvde kombinasjoner gjør valget enkelt. Vi har delt opp våre anbefalinger som følger: Våre anbefalinger