Generalareas_top_image_orginal.jpg

Fellesområder

God hygienestandard på venterom, offentlige toalett og andre fellesområder er viktig for tilfredshet og helse. Systemer med lavt vedlikehold med rask påfylling, forseglet refill og dispensere med høy kapasite hjelper deg med å sikre god hygiene og frigjøre personale for mer kritiske oppgaver.

Håndtørkepapir


Våre anbefalinger for deg

Med mye trafikk inn og ut, må du balansere komfort med renslighet, omsorg og sikkerhet for pasientene dine. Tork PeakServe® er spesielt utviklet for vaskerom med høy trafikk, med en markedsledende kapasitet på over 2100 håndtørk som kan utmates raskt og uten avbrudd for å opprettholde flyten på toalettrommet. De komprimerte refillene er raske å fylle på, kan fylles på når som helst og er enkle å lagre og transportere, slik at de ansatte kan fokusere på rengjøring, ikke påfylling.

Såpe


Våre anbefalinger for deg

Når du tar vare på pasienter, besøkende og ansatte, er høye hygienestandarder avgjørende for å forbedre både helse og inntrykket av fasilitetene. Tork Hudpleie-dispensere er designet for å møte de spesifikke kravene og behovene til helsefasiliteter, og er enkle å bruke selv for barn og eldre. Det forseglede systemet med sammenklembar flaske sikrer god håndhygiene, er lett å vedlikeholde, sparer tid og er miljøvennlig.

Toalettpapir


Våre anbefalinger for deg

Tork SmartOne toalettrulldispenser er spesielt designet for toalettrom med høy trafikk og det ultimate, kostnadseffektive hygienesystemet. 
 
Enkeltark-utmating bidrar til å redusere forbruket med opptil 40 %, og forbedrer den generelle hygienen. Takket være ekstra høy kapasitet, kan du spare tid på vedlikehold og være sikker på at papir alltid er tilgjengelig.

Hygienestativ


Våre anbefalinger for deg

Hygienestativet fra Tork bidrar til å forbedre hygienen i fellesområdene i helsevesenet, ved å holde hånddesinfeksjon og ansiktsservietter lett tilgjengelig for ansatte, pasienter og besøkende. I tillegg til å oppmuntre til god håndhygiene, viser stativet også at du bryr deg om pasientenes velvære.
 
Vår Tork hånddesinfiserende alkoholgel oppfyller de strengeste regler og standarder. Den er spesielt designet for hender som ofte desinfiseres, med fuktighetsgivende ingredienser for ekstra pleie, fordi helbredende hender selv må holde seg friske.

Hygienestativprodukter


Våre anbefalinger for deg

Flere produkter


Våre anbefalinger for deg

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Dining.tif

Servering

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger. Våre anbefalinger
imageline-bathroom2.jpg

Toalettrom

Det er lett å gjøre et godt inntrykk og samtidig ta deg av kunder og kolleger med vår høykvalitets toalettromsserie. Alle anbefalinger er organisert slik at dine forretningsbehov kommer først. Våre utprøvde kombinasjoner gjør valget enkelt. Vi har delt opp våre anbefalinger som følger: Våre anbefalinger
Kitchen.tif

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver rengjøringsoppgave. Våre anbefalinger