Generalareas_top_image_orginal.jpg

Fellesområder

God hygienestandard på venterom, offentlige toalett og andre fellesområder er viktig for tilfredshet og helse. Systemer med lavt vedlikehold med rask påfylling, forseglet refill og dispensere med høy kapasite hjelper deg med å sikre god hygiene og frigjøre personale for mer kritiske oppgaver.

Håndtørkepapir


Våre anbefalinger for deg

Med mye trafikk inn og ut, må du balansere komfort med renslighet, omsorg og sikkerhet for pasientene dine. Tork PeakServe® er spesielt utviklet for vaskerom med høy trafikk, med en markedsledende kapasitet på over 2100 håndtørk som kan utmates raskt og uten avbrudd for å opprettholde flyten på toalettrommet. De komprimerte refillene er raske å fylle på, kan fylles på når som helst og er enkle å lagre og transportere, slik at de ansatte kan fokusere på rengjøring, ikke påfylling.

Tork PeakServe® Dispenser Continuous™ Håndtørk

Tork PeakServe® Dispe...

Artikkel : 552500

Tork PeakServe® Continuous™ Håndtørk

Tork PeakServe® Conti...

Artikkel : 100585

Såpe


Våre anbefalinger for deg

Når du tar vare på pasienter, besøkende og ansatte, er høye hygienestandarder avgjørende for å forbedre både helse og inntrykket av fasilitetene. Tork Hudpleie-dispensere er designet for å møte de spesifikke kravene og behovene til helsefasiliteter, og er enkle å bruke selv for barn og eldre. Det forseglede systemet med sammenklembar flaske sikrer god håndhygiene, er lett å vedlikeholde, sparer tid og er miljøvennlig.

Tork Dispenser for flytende såpe

Tork Dispenser for fl...

Artikkel : 560000

Tork Hånddesinfiserende Alkoholgel

Tork Hånddesinfiseren...

Artikkel : 420103

Toalettpapir


Våre anbefalinger for deg

Tork SmartOne toalettrulldispenser er spesielt designet for toalettrom med høy trafikk og det ultimate, kostnadseffektive hygienesystemet. 
 
Enkeltark-utmating bidrar til å redusere forbruket med opptil 40 %, og forbedrer den generelle hygienen. Takket være ekstra høy kapasitet, kan du spare tid på vedlikehold og være sikker på at papir alltid er tilgjengelig.

Tork SmartOne® Dispenser Toalettpapir Twin Mini Hvit

Tork SmartOne® Dispen...

Artikkel : 682000

Tork SmartOne® Mini Toalettrull

Tork SmartOne® Mini T...

Artikkel : 472193

Hygienestativ


Våre anbefalinger for deg

Hygienestativet fra Tork bidrar til å forbedre hygienen i fellesområdene i helsevesenet, ved å holde hånddesinfeksjon og ansiktsservietter lett tilgjengelig for ansatte, pasienter og besøkende. I tillegg til å oppmuntre til god håndhygiene, viser stativet også at du bryr deg om pasientenes velvære.
 
Vår Tork hånddesinfiserende alkoholgel oppfyller de strengeste regler og standarder. Den er spesielt designet for hender som ofte desinfiseres, med fuktighetsgivende ingredienser for ekstra pleie, fordi helbredende hender selv må holde seg friske.

Tork hygienestativ

Tork hygienestativ

Artikkel : 511055

Tork Hånddesinfiserende Alkoholgel

Tork Hånddesinfiseren...

Artikkel : 420103

Hygienestativprodukter


Våre anbefalinger for deg

Tork Uparfymert Håndkrem og Body Lotion

Tork Uparfymert Håndk...

Artikkel : 420202

Tork Ekstra Myke Ansiktservietter Premium

Tork Ekstra Myke Ansi...

Artikkel : 140280

Flere produkter


Våre anbefalinger for deg

Tork Avfallsbøtte 50 L

Tork Avfallsbøtte 50 L

Artikkel : 563000

Tork Avfallspose 50 L

Tork Avfallspose 50 L

Artikkel : 204060

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Dining.tif

Servering

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger. Våre anbefalinger
Skoler

Skoler

Oppdag Maxs håndvaskeskole. Morsomt og engasjerende opplæringsprogram som lærer barna viktigheten av å vaske- og tørke hendene på riktig måte (6-12 år). Våre anbefalinger
Wiping and Cleaning 1.tif

Tørking og rengjøring

Hold dampen oppe i daglige oppgaver, med slitesterke og hygieniske kluter og dispensere når du skal tørke opp oljesøl eller holde overflater rene. Vi har det du trenger, når du trenger det, slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg. Våre anbefalinger