Healthcare 3.tif

Vaskestasjon

Vår vaskestasjon er fullstendig utstyrt for å gjøre håndhygiene enklere. Pleierne har alt de trenger for håndhygiene, like ved pasienten. Personale som trenger å vaske hendene ofte, setter pris på våre milde hudpleieprodukter. Våre skumsåper, flytende såper, alkohol-desinfisering og lotion rengjør, desinfiserer og fukter hendene effektivt og skånsomt. Våre kompakte dispensere for håndtørk i enkeltark og hudpleieprodukter med forseglede refiller sikrer hygiene og forhindrer krysskontaminering.

Såpe


Anbefalte produkter

Vår Tork Ekstra Mild Skumsåpe har en skånsom formel for ideell komfort for personale og pasienter. Den ekstra milde formelen er dermatologisk testet, og de hudpleiende ingrediensene er snille mot huden ved hyppig håndvask.
Vår Tork Dispenser Skumsåpe med Intuition™ sensor gir deg håndfri levering, eller manuell levering når stillheten er viktig. Dette systemet er en fleksibel partner for håndhygiene i pasientrom.

Håndtørk


Håndtørking er en viktig del av infeksjonsforhindring, fordi hender som ikke er tørket godt kan bære med seg bakterier på grunn av fuktighet. Våre flotte Tork Xpress™ dispensere for multifold håndtørk passer på kompakte steder og leverer papir der du trenger det. Fyll den med vårt Tork Advanced eller Premium papir for den myke, skånsomme absorberingen som de som vasker hendene mye setter pris på. 
Godt tørkede hender er tryggere hender. 

Fuktighetsgivende krem


Anbefalte produkter

Pleiere som vasker hendene ofte trenger også ekstra pleie. Du kan hjelpe med å beskytte hendene som hjelper så mange med vår uparfymerte Tork håndkrem og bodylotion. Gode, beroligende, fuktighetsgivende ingredienser etterlater hendene myke og ivaretatt. Vår Tork Mini væskedispenser for lotion er kompakt, så det er lett å skille den fra større såpe- og desinfiseringssystemer. Forseglede, hygieniske refillflasker er raske å sette på plass og reduserer risikoen for krysskontaminering.

Toalettpapir


Anbefalte produkter

Forbedre hygienen og spar opptil 40 % av forbruket med vårt Tork SmartOne®-system. Med mating av ett papir av gangen, berører du kun det arket du bruker, og forbruket reduseres. Fyll på med vår Tork Advanced papirkvalitet for funksjonell hygiene.