Hygiene.tif

Vaskerom

Det er viktig med ekstra god hygiene før og etter kirurgi. Standarden i et vaskerom er utvilsomt streng, og nødvendig for å forhindre infeksjoner. Våre anbefalinger for håndhygiene møter de høyeste standarder og overholder etablerte protokoller for vaskerom, til hjelp for pleierne. Våre produkter er tøffe mot bakterier men også skånsomme mot huden. Pleiere som ofte vasker eller desinfiserer hendene vet hvor viktig det er med god hudpleie.

Desinfisering


Anbefalte produkter

Hyppig desinfisering er nøkkelen til avverging av infeksjoner i enhver helseinstitusjon. Det kan imidlertid også tørke ut hendene. Vår Tork Hånddesinfiserende Alkoholgel er svært effektiv mot en rekke bakterier, og samsvarer med de strenge europeiske effektivitetsnormene, som EN12791, EN 1500 og mange flere. Tøff mot bakterier og skånsom mot huden. Bruk med vår håndfrie Tork Dispenser Flytende Såpe med albuespak for å sikre god hygiene. Vi har også mindre pumpeflasker og lommeflasker tilgjengelig for fleksibel plassering og komfort.

Tork Dispenser Flytende Såpe – Albuebøyle

Tork Dispenser Flyten...

Artikkel : 560100

Såpe


Anbefalte produkter

Minimer krysskontaminering mens du tar vare på hendene med vår Tork Ekstra Mild Skumsåpe. Denne ekstra pleiende såpen forhindrer hudirritasjon og inneholder fuktighetsgivende og pleiende ingredienser for å beskytte hender som blir vasket og tørket ofte. For å ytterligere redusere risikoen for krysskontaminering, leverer vår håndfrie Tork Dispenser Skumsåpe med Intuition™ sensor en kontrollert hudpleieporsjon automatisk.

Tork Dispenser Skumsåpe – med Intuition™-sensor

Tork Dispenser Skumså...

Artikkel : 561600

Tork Ekstra Mild Skumsåpe

Tork Ekstra Mild Skum...

Artikkel : 520701

Håndtørk


Ved hudvennlig hygienisk pleie til de som vasker hendene hyppig i kritiske miljøer, kan ingenting overlates til tilfeldighetene. Komfortable rene, tørre hender er trygge, sikre hender. Våre skånsomme Tork Matic® myke håndtørk tørker hendene raskt uten irritasjon. Med vår automatiske Tork Matic® rulldispenser med Intuition™ sensor, mates håndtørkene ut ett av gangen, uten berøring, som igjen sikrer hygiene og kontrollerer forbruk. Denne dispenseren lar deg også innstille foretrukket størrelse for enkelthåndtørk.

Tork Matic® Dispenser Håndtørk Rull Intuition™ – med Intuition™ sensor hvit

Tork Matic® Dispenser...

Artikkel : 551100

Tork Matic® Håndtørk Rull

Tork Matic® Håndtørk ...

Artikkel : 290067