Healthcare 1.tif

Hjemmeomsorg

Du tilbyr friheten av et hjem med hygienestandardene lik en institusjon innen helsevesenet. Når du skal ta hånd om sårbare pasienter og forhindre spredning av infeksjoner, kan vi hjelpe deg med å identifisere hvor håndhygiene fungerer best. Se vårt komplette utvalg av myke håndtørk og milde hudpleieprodukter for de som vasker hendene ofte. For å fremme god hygiene, se våre attraktive dispensere som har flott design, er enkle å rengjøre og låst med nøkkel for sikkerhet og hygiene.

Såpe


Anbefalte produkter

Vår unike Tork Antimikrobiell Skumsåpe er en 2-i-1 skumsåpe for håndvask og desinfisering. Ved å kombinere normal håndvask og desinfisering i én vaskeprosedyre, sikres hygienenivået mens det samtidig sparer tid. Vår skumsåpe med lavt alkoholinnhold er effektiv mot bakerier, virus og sopp og er den ideelle skumsåpen i hygienesensitive miljøer eller under influensasesongen. Den forseglede flasken kan brukes med dispenseren for Tork skumsåpe med Intuition™ sensor for håndfri levering eller manuelt når stillheten betyr mest.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Godt tørkede og myke hender er friske, trøstende hender. Våre Tork Premium og Advanced multifold håndtørk er tilpasset for personale som vasker og tørker hendene ofte. Våre Tork Xpress™ dispensere for multifold håndtørk passer på kompakte steder og leverer myke håndtørk stille, for å beskytte personalets hender og pasientens behov for ro.

Desinfisering


Hender som desinfiseres ofte hjelper med å forhindre infeksjon i de mest sårbare miljøer, men hendene kan tørke ut på grunn av de mange nødvendige øyeblikkene for håndhygiene gjennom dagen. Vår Tork alkoholgel desinfisering har en ekstra pleiende formel som samtidig er effektiv mot en rekke mikroorganismer. Fordi helbredende hender også må holde seg friske. Bruk med vår håndfrie Tork Dispenser for Flytende Såpe med albuespak, for å sikre god hygiene. Vi har også mindre pumpeflasker og lommeflasker tilgjengelig for fleksibel plassering og komfort.

Fuktighetsgivende kremer


Anbefalte produkter

Pleiere som vasker hendene ofte trenger også ekstra pleie. Du kan hjelpe med å beskytte hendene som hjelper så mange med vår uparfymerte Tork håndkrem og bodylotion. Gode, beroligende, fuktighetsgivende ingredienser etterlater hendene myke og ivaretatt. Vår Tork Mini væskedispenser for lotion er kompakt, så det er lett å skille den fra større såpe- og desinfiseringssystemer. Forseglede, hygieniske refillflasker er raske å sette på plass og reduserer risikoen for krysskontaminering.

Toalettpapir


Anbefalte produkter

Forbedre hygienen og spar opptil 40 % av forbruket med vårt Tork SmartOne®-system. Med mating av ett papir av gangen, berører du kun det arket du bruker, og forbruket reduseres. Fyll på med vår Tork Advanced papirkvalitet for funksjonell hygiene.

Vaskeklut


Anbefalt produkt

Noen ganger krever god hygiene en mild og god skrubbing. Våre sterke, men allikevel myke Tork Soft vaskekluter gir en grundig, skånsom vask med lite anstrengelser. Egnet for rengjøring av hud og overflater. Vaskekluter er pakket i en bærbar eskedispenser.

Ansiktsservietter


Anbefalte produkter

Det å ha papir tilgjengelig kan gjøre at pasientene føler seg mer komfortable. Våre ekstra myke Tork ansiktsservietter i en attraktiv veggmontert eller frittstående Tork Dispenser for Ansiktsservietter kan utgjøre en stor forskjell.

Servietter


Anbefalte produkter

Gi beboerne ekstra hygienebeskyttelse og reduserer serviettforbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle serviettdispensere* med vårt Tork Xpressnap® dispensersystem for servietter. Utmating av én av gangen reduserer serviettforbruk og forbedrer hygiene mens dispenseren samtidig er plassbesparende, reduserer påfyllingtid og minimerer bestillingsfrekvens. Tilgjengelig i en rekke stiler og farger, og du kan gjøre disse dispenserne og serviettene personlige for å få beboerne til å føle seg hjemme.

Avfallsbeholder


Anbefalte produkter

God hygiene vedlikeholdes raskt med vår høykapasitets Tork 50L avfallsbeholder som er enkel å rengjøre. Lokket holder avfallet skjult for bedre hygiene. De er enkle å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer.