Healthcare 2.tif

Pasientpleie

For å støtte pasientpleie og opprettholde hygiene for pleiere og besøkende, tilbyr vi en komplett serie av essensielle produkter for rengjøring av hender og overflater. Våre milde såper, myke allsidige håndtørk, effektive desinfiseringsmidler og fuktighetsgivende lotion er ideelle for pasientpleie. Og med våre moderne, hygieniske dispensere i nærheten, øker samsvar, og infeksjoner forhindres.

Såpe


Anbefalte produkter

Vår Tork Ekstra Mild Skumsåpe har en skånsom formel for ideell brukskomfort for personale og pasienter. Den ekstra milde formelen er dermatologisk testet, og de hudpleiende ingrediensene er snille mot huden ved hyppig håndvask.
Du kan velge mellom å bruke vår Tork Dispenser Skumsåpe med Intuition™-sensor for håndfri forsyning, eller manuell forsyning når lydnivået er viktigst. Dette gjør systemet til en fleksibel partner for håndhygiene i pasientrom.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Tørking av hender er et viktig steg for å unngå krysskontaminering. Men støy fra dispensere for håndtørk i et pasientrom kan forstyrre de som trenger ro for å bli bedre. Våre pålitelige Tork-dispensere for Xpress™ multifold håndtørk avgir ett tørk av gangen uten støy. Tork Advanced og Premium papirtørk er utformet for å raskt absorbere og tørke huden slik at epidermis beskyttes. For ekstra pleie.

Desinfisering


Anbefalte produkter

Verdens helseorganisasjon anbefaler fem øyeblikk for god håndhygiene i pasientpleie. Tork-produkter er fundamentale i hvert steg.
Vår Tork alkoholgel desinfisering i forskjellige formater er tilgjengelig for fleksibel bruk. Pasienter som ser at pleieren benytter denne før de blir behandlet, føler at de blir tatt godt vare på. Vår Tork alkoholgel desinfisering inneholder fuktighetsgivende ingredienser for ekstra pleie, fordi helbredende hender også må holde seg friske.

Fuktighetsgivende kremer


Anbefalte produkter

Pleiere som vasker hendene ofte trenger også ekstra pleie. Du kan hjelpe med å beskytte hendene som hjelper så mange med vår uparfymerte Tork håndkrem og bodylotion. Gode, beroligende, fuktighetsgivende ingredienser etterlater hendene myke og ivaretatt. Vår Tork Mini dispenser for lotion er kompakt, så det er lett å skille den fra større såpe- og desinfiseringssystemer. Forseglede, hygieniske refillflasker er raske å sette på plass og reduserer risikoen for krysskontaminering.

Toalettpapir


Forbedre hygienen og spar opptil 40 % av forbruket med vårt Tork SmartOne®-system. Med mating av ett papir av gangen, berører du kun det arket du bruker, og forbruket reduseres. Fyll på med vår Tork Advanced papirkvalitet for funksjonell hygiene.

Vaskeklut


Anbefalt produkt

Noen ganger krever god hygiene en mild og god skrubbing. Våre sterke, men allikevel myke Tork vaskekluter gir en grundig, skånsom vask med lite anstrengelser. Egnet for rengjøring av hud og overflater. Vaskekluter pakkes i en bærbar eskedispenser.

Ansiktsservietter


Anbefalte produkter

Det å ha papir tilgjengelig kan gjøre at pasientene føler seg mer komfortable. Våre ekstra myke Tork ansiktsservietter i en attraktiv veggmontert eller frittstående Tork Dispenser for Ansiktsservietter kan utgjøre en stor forskjell.

Tørkepapir og rengjøringskluter


Anbefalte produkter

I løpet av dagen er det behov for stadig vedlikehold, som tørking av søl, væsker og matrester, samt mye tørking av hender. Tork Tørkepapir Plus er et funksjonelt papir som er ideelt for disse oppgavene. Med vår Tork Reflex™ bærbare dispenser – håndholdt eller montert på tralle – kan teamet ditt enkelt ta det papiret de trenger, der de trenger det.

Servietter


Anbefalte produkter

Reduser serviettforbruket med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle serviettdispensere* med vårt Tork Xpressnap serviettdispenser-system i kaffehjørnet. Utmating av én av gangen reduserer serviettforbruk og forbedrer hygiene. Tilgjengelig i en rekke stiler og farger, og du kan til og med gjøre disse dispenserne og serviettene personlige med viktige beskjeder.

Avfallsbeholder


Anbefalt produkt

God hygiene vedlikeholdes raskt med vår høykapasitets Tork 50L avfallsbeholder som er enkel å rengjøre. Lokket holder avfallet skjult for bedre hygiene. De er enkle å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer.