Hand hygiene.tif

Offentlige toalettrom

Å holde en god hygienestandard på offentlige toalettrom er lettere med hygienesystemer som krever lite vedlikehold. Med høykapasitets dispensere og forseglede refiller som er raske å sette på plass, kan du sikre god hygiene for flere besøkende og frigjøre personale til mer kritiske oppgaver. Bruk våre allsidige håndtørk i enkeltark for å raskt tørke opp søl, tørke hender og redusere avfall.

Håndtørk


Tørk hendene raskt for å unngå kødannelse på toalettrommet, og kutt kostnadene med en kostnadsbevisst og effektiv løsning. Våre Tork Xpress™ multifold myke håndtørk er et utmerket valg. Med vår dispenser for Xpress™ brettede håndtørk, kontrolleres forbruket med utmating av ett tørk av gangen. Dette betyr mindre avfall og høyere verdi.

Såpe


En institusjon innen helsevesenet får ikke en ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Våre flotte dispensere for Tork flytende hudpleie har en moderne utforming i høyglans, er enkle å rengjøre, og låst med nøkkel for sikkerhet og hygiene. Fylt med vår skånsomme Tork Ekstra Mild Flytende Såpe, fri for fargestoffer og parfyme for redusert risiko for allergi, blir både gjester, pasienter og personale godt tatt vare på.

Desinfisering


Anbefalte produkter

Desinfiser og gi fukt til hendene med vår Tork Alkoholgel desinfisering. Den desinfiserer hendene raskt og har fuktighetsgivende ingredienser for å beskytte huden. Sammen med våre håndfrie dispensere med albuespak for Tork flytende hudpleie, opprettholdes hygiene mens krysskontaminering kan minimeres.

Toalettpapir


Anbefalte produkter

Bruk mindre, påfyll mindre og betal mindre med våre høykapasitets Tork SmartOne®-dispensere. De mater ut ett ark av gangen og reduserer forbruket med opptil 40 %. Den robuste utformingen leverer funksjonell ytelse i tøffe miljøer. De store rullene med mykt Tork Advanced papir krever færre påfyllinger og tilfredsstiller flere besøkende.

Tørkepapir og rengjøringskluter


Anbefalte produkter

I løpet av dagen er det behov for stadig vedlikehold, som tørking av søl, væsker og matrester, samt mye tørking av hender. Tork Tørkepapir Plus er et funksjonelt papir som er ideelt for disse oppgavene. Med vår Tork Reflex™ bærbare dispenser – håndholdt eller montert på tralle – kan teamet ditt enkelt ta det papiret de trenger, der de trenger det.

Avfallsbeholder


Anbefalt produkt

God hygiene vedlikeholdes raskt med vår høykapasitets Tork 50L avfallsbeholder. Lokket holder avfallet skjult for bedre hygiene. De er enkle å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer.