Hospital Room with dispensers 24.tif

Behandlingsrom

Behandlingsrom er travle. Med enhver ny pasient, ny pleier, ny overflatekontakt, multipliseres risikoen for kryss-smitte. Å opprettholde god hygiene før, under og etter behandling av pasienter er den eneste måten å forhindre spredning av infeksjoner. De som vasker hendene ofte, setter pris på våre milde, men allikevel effektive hudpleieprodukter og myke håndtørk. Våre dispensere er kompakte, plassbesparende og enkle å bruke, og dette oppmuntrer til samsvar. 

Såpe


Anbefalte produkter

Vår unike Tork Antimikrobiell Skumsåpe leverer en hygienisk håndvask i henhold til EN-normen 1499, med en formel med lavt alkoholnivå. Sammen med den forseglede refillen og Tork Dispenser Skumsåpe med Intuition™ sensor, opprettholdes hygiene og krysskontaminering minimeres.

Håndtørk


Produktanbefalinger

Håndtørking er en essensiell del av gode prosedyrer for håndhygiene, da fuktige hender kan bære bakterier og forårsake at hendene tørker ut raskere. Tork Premium og Advanced papirtørk hjelper med å tørke hendene raskt og godt, mens de er skånsomme mot huden.

Desinfisering


Anbefalte produkter

Hyppig desinfisering er nøkkelen til avverging av infeksjoner i enhver helseinstitusjon. Vår Tork alkoholgel hånddesinfisering er effektiv mot en rekke bakterier, virus, mykobakterier og sopp, og samsvarer med de europeiske effektivitetsnormene innen helsevesenet. Ekstra fuktighetsgivende ingredienser beskytter og pleier hud som desinfiseres ofte. Produktene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og formater for å gjøre god håndhygiene enkelt og praktisk for personale i helsevesenet.

Fuktighetsgivende krem


Anbefalte produkter

Glatt, myk og sunn hud er lettere å holde ren. Vår Tork håndkrem og bodylotion forbedrer hudens egenskaper og forsterker hudens barriereeffekt. Den inneholder rapsolje, glyserin, pantenol og er rik på naturlig E-vitamin, og sikter et naturlig fuktighetsnivå i hudens ytre lag. Vår Tork Mini væskedispenser for lotion er kompakt, så det er lett å skille den fra større såpe- og desinfiseringssystemer. Forseglede hygieniske refillflasker skiftes raskt uten risiko for krysskontaminering.

Benkepapir


Anbefalte produkter

Våre hygieniske Tork Benkepapir beskytter pasientene med et rent, sterkt papir hver gang. Papiret er perforert for å redusere avfall, og hvert ark er enkelt å rulle ut fra vår dispenser for Tork Benkepapir. Monter den på veggen eller direkte på benken for å spare plass.

Tørkepapir og rengjøringskluter


I løpet av dagen er det behov for stadig vedlikehold, som tørking av søl, væsker og matrester, samt mye tørking av hender. Tork Tørkepapir Plus er et funksjonelt papir som er ideelt for disse oppgavene. Med vår Tork Reflex™ bærbare dispenser – håndholdt eller montert på tralle – kan teamet ditt enkelt ta det papiret de trenger, der de trenger det.

Avfallsbeholder


Anbefalt produkt

For et mer behagelig miljø, har våre store Tork Avfallsbeholder B1 50L myk lukking som lager minimalt med støy. Den er enkel å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, klare Tork avfallsposer.