Healthcare 2.tif

Helsevesenet

Hver helseinstitusjon er dedikert til å forbedre pasientenes livskvalitet. Våre systemer for håndhygiene er spesielt utviklet for pleiere og reduserer risikoen for infeksjon. Slik er det lettere for kollegene dine å opprettholde god hygiene og fokusere på det som virkelig betyr noe – utmerket pasientpleie. Hvordan kan vi hjelpe deg med å ta bedre vare på teamet, pasientene og institusjonen din?

Se våre helseprodukter, tjenester og anbefalinger

Pasientpleie

For å støtte pasientpleie og opprettholde hygiene for pleiere og besøkende, tilbyr vi en komplett serie av essensielle produkter for rengjøring av hender og overflater. Våre milde såper, myke allsidige håndtørk, effektive desinfiseringsmidler og fuktighetsgivende lotion er ideelle for pasientpleie. Og med våre moderne, hygieniske dispensere i nærheten, øker samsvar, og infeksjoner forhindres.
Våre anbefalinger

Hjemmeomsorg

Du tilbyr friheten av et hjem med hygienestandardene lik en institusjon innen helsevesenet. Når du skal ta hånd om sårbare pasienter og forhindre spredning av infeksjoner, kan vi hjelpe deg med å identifisere hvor håndhygiene fungerer best. Se vårt komplette utvalg av myke håndtørk og milde hudpleieprodukter for de som vasker hendene ofte. For å fremme god hygiene, se våre attraktive dispensere som har flott design, er enkle å rengjøre og låst med nøkkel for sikkerhet og hygiene.
Våre anbefalinger

Vaskerom

Det er viktig med ekstra god hygiene før og etter kirurgi. Standarden i et vaskerom er utvilsomt streng, og nødvendig for å forhindre infeksjoner. Våre anbefalinger for håndhygiene møter de høyeste standarder og overholder etablerte protokoller for vaskerom, til hjelp for pleierne. Våre produkter er tøffe mot bakterier men også skånsomme mot huden. Pleiere som ofte vasker eller desinfiserer hendene vet hvor viktig det er med god hudpleie.
Våre anbefalinger

Behandlingsrom

Behandlingsrom er travle. Med enhver ny pasient, ny pleier, ny overflatekontakt, multipliseres risikoen for kryss-smitte. Å opprettholde god hygiene før, under og etter behandling av pasienter er den eneste måten å forhindre spredning av infeksjoner. De som vasker hendene ofte, setter pris på våre milde, men allikevel effektive hudpleieprodukter og myke håndtørk. Våre dispensere er kompakte, plassbesparende og enkle å bruke, og dette oppmuntrer til samsvar. 
Våre anbefalinger

Offentlige toalettrom

Å holde en god hygienestandard på offentlige toalettrom er lettere med hygienesystemer som krever lite vedlikehold. Med høykapasitets dispensere og forseglede refiller som er raske å sette på plass, kan du sikre god hygiene for flere besøkende og frigjøre personale til mer kritiske oppgaver. Bruk våre allsidige håndtørk i enkeltark for å raskt tørke opp søl, tørke hender og redusere avfall.
Våre anbefalinger

Vaskestasjon

Vår vaskestasjon er fullstendig utstyrt for å gjøre håndhygiene enklere. Pleierne har alt de trenger for håndhygiene, like ved pasienten. Personale som trenger å vaske hendene ofte, setter pris på våre milde hudpleieprodukter. Våre skumsåper, flytende såper, alkohol-desinfisering og lotion rengjør, desinfiserer og fukter hendene effektivt og skånsomt. Våre kompakte dispensere for håndtørk i enkeltark og hudpleieprodukter med forseglede refiller sikrer hygiene og forhindrer krysskontaminering.
Våre anbefalinger

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Kitchen.tif

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver rengjøringsoppgave. Våre anbefalinger
Barnehage

Barnehage

Inspirer og motiver med Ellas Håndvaskeeventyr. Gode vaner for håndhygiene starter tidlig i livet. Våre anbefalinger
Skoler

Skoler

Oppdag Maxs håndvaskeskole. Morsomt og engasjerende opplæringsprogram som lærer barna viktigheten av å vaske- og tørke hendene på riktig måte (6-12 år). Våre anbefalinger