ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter

Tork tilbyr 4 prisvinnende dispenserserier komplette med BIM objekter. Dispenserne møter strenge hygiene krav og kombinerer prisvinnende design med høy funksjonalitet. Ved å velge Tork fra Essity til ditt designprosjekt er trygt for dine kunder, ettersom Essity er anerkjent for sitt arbeid med bærekraftig arbeid og samfunnsansvar.

BIM Objekter


Tork Image Design


Prisvinnende dispenserserie i børstet stål for designorienterte bygg og lokaler: kontorbygg, restauranter, hoteller, golf klubber, private klinikker, spa og fitness. Utvalget inkluderer både sensor – og manuelle varianter som gir interiørdesignet et løft.

Tork Elevation


Prisvinnende dispenserserie i sort eller hvit plast for toalettrom og vaskestasjoner. Det store utvalget inkluderer både sensor -og manuelle varianter, sertifisert brukervennlige såpedispensere som er enkle å håndtere for eldre, barn og funksjonshemmede.

Tork Performance


Prisvinnende serie av robuste plastdispensere i en iøynefallende rød/sort eller turkis/hvitt for produksjonsområder; næringsmiddel, bilverksted, industri. Designet sikrer ergonomisk håndtering og reduserer forbruket.

Tork Xpressnap®


Prisvinnende Image serviett dispensere inkluderer stilige varianter i børstet aluminium eller valnøtt som passer elegant inn i interiørdesignet; designorienterte kontorbygg og serveringssteder. Signature serien i rød, sort eller grå passer i serveringsbransjens behov for høy kapasitet med et smart frontparti for reklame.

Essity og bærekraftig utvikling


Hvis du ønsker å lese mer om Essity og bærekraftig utvikling, vennligst klikk på linken "se utvalg".

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Kitchen.tif

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver rengjøringsoppgave. Våre anbefalinger
Skoler

Skoler

Oppdag Maxs håndvaskeskole. Morsomt og engasjerende opplæringsprogram som lærer barna viktigheten av å vaske- og tørke hendene på riktig måte (6-12 år). Våre anbefalinger
Wiping and Cleaning 1.tif

Tørking og rengjøring

Hold dampen oppe i daglige oppgaver, med slitesterke og hygieniske kluter og dispensere når du skal tørke opp oljesøl eller holde overflater rene. Vi har det du trenger, når du trenger det, slik at du kan fokusere på det som betyr mest for deg. Våre anbefalinger