ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter

Tork tilbyr 4 prisvinnende dispenserserier komplette med BIM objekter. Dispenserne møter strenge hygiene krav og kombinerer prisvinnende design med høy funksjonalitet. Ved å velge Tork fra Essity til ditt designprosjekt er trygt for dine kunder, ettersom Essity er anerkjent for sitt arbeid med bærekraftig arbeid og samfunnsansvar.

BIM Objekter


Tork Image Design


Prisvinnende dispenserserie i børstet stål for designorienterte bygg og lokaler: kontorbygg, restauranter, hoteller, golf klubber, private klinikker, spa og fitness. Utvalget inkluderer både sensor – og manuelle varianter som gir interiørdesignet et løft.

Tork Elevation


Prisvinnende dispenserserie i sort eller hvit plast for toalettrom og vaskestasjoner. Det store utvalget inkluderer både sensor -og manuelle varianter, sertifisert brukervennlige såpedispensere som er enkle å håndtere for eldre, barn og funksjonshemmede.

Tork Performance


Prisvinnende serie av robuste plastdispensere i en iøynefallende rød/sort eller turkis/hvitt for produksjonsområder; næringsmiddel, bilverksted, industri. Designet sikrer ergonomisk håndtering og reduserer forbruket.

Tork Xpressnap®


Prisvinnende Image serviett dispensere inkluderer stilige varianter i børstet aluminium eller valnøtt som passer elegant inn i interiørdesignet; designorienterte kontorbygg og serveringssteder. Signature serien i rød, sort eller grå passer i serveringsbransjens behov for høy kapasitet med et smart frontparti for reklame.

Essity og bærekraftig utvikling


Hvis du ønsker å lese mer om Essity og bærekraftig utvikling, vennligst klikk på linken "se utvalg".

Vil du vite mer om andre fokusområder?

Skoler

Skoler

Oppdag Maxs håndvaskeskole. Morsomt og engasjerende opplæringsprogram som lærer barna viktigheten av å vaske- og tørke hendene på riktig måte (6-12 år). Våre anbefalinger
Dining.tif

Servering

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger. Våre anbefalinger
imageline-bathroom2.jpg

Toalettrom

Det er lett å gjøre et godt inntrykk og samtidig ta deg av kunder og kolleger med vår høykvalitets toalettromsserie. Alle anbefalinger er organisert slik at dine forretningsbehov kommer først. Våre utprøvde kombinasjoner gjør valget enkelt. Vi har delt opp våre anbefalinger som følger: Våre anbefalinger