Hand hygiene.tif

Toalettrom Basic

Hvis du trenger kostnadseffektive toalettrom med lite vedlikehold, der mange brukere kommer inn og ut raskt, er de rette komponentene – inkludert robuste hygienesystemer – essensielt. Våre serviettdispensere som mater ut én serviett av gangen kan hjelpe deg med å kontrollere forbruket. I tillegg hjelper våre høykapasitets såpe- og papirrefiller deg med å ha en jevn service uten å bruke ressurser på rengjøring og vedlikehold.

Håndtørk


Anbefalte produkter

Tork Matic Håndtørk Rull system har høy kapasitet og er utmerket for trafikerte toalettrom og vaskestasjoner i mange ulike miljøer

Håndtørk


Anbefalte produkter

Tørk hender raskt for å unngå kødannelse på toalettrommet med enkle, effektive håndtørk. Våre Tork singelfold håndtørk gir god valuta for pengene. Med vår Tork singelfold dispenser som mater ut ett tørk av gangen, kontrolleres forbruket. Det hjelper deg med å holde en jevn strøm av besøkende uten å gå tom.

Såpe


Anbefalte produkter

Vår Tork Spraysåpe er ideell for toalettrom med mye trafikk, da de gir opptil 3000 håndvask per refill. Med en dispenser med porsjonskontroll, varer denne såpen lenge og er kostnadseffektiv. Våre Tork såpedispensere er sertifiserte for å være enkle i bruk for rengjøringspersonale og gjester, selv for de med svake hender. Det funksjonelle designet holder kostnadene nede og fremmer god håndhygiene for alle toalettromsbesøkende.

Toalettpapir


Anbefalte produkter

Tork SmartOne™ Toalettrull Dispenserserie i Elevation design er et robust design som passer i krevende omgivelser med høy trafikk. Denne kompakte og moderne dispenseren mater ut ett og ett ark av gangen, noe som hjelper deg med å holde forbruket nede og tillater flere besøk per rull. Påfylling med vår Tork Advanced papirkvalitet sikrer funksjonell drift og lite vedlikehold.

Luftfrisker


Anbefalte produkter

Kontroller lukt mellom rengjøringsbesøk med vår langvarige høykvalitets Tork Luftfrisker Sitron. Med vår Tork Dispenser Luftfrisker Spray, nøytraliserer den konsentrerte duftoljen lukt, mens den etterlater en frisk duft 24 timer i døgnet. En nivåindikator gjør det lett å vite når den skal fylles på. Den er rask og enkel å fylle på. Langvarig frisk luft er effektfullt og effektivt.

Avfallsbeholder


Anbefalte produkter

Gjør toalettrommet komplett med vår store Tork 50L avfallsbeholder. Den er enkel å rengjøre, tømme og fylle med våre sterke, pålitelige Tork avfallsposer. En diskré beholder for sanitetsbind er også tilgjengelig i matchende design.