Dining.tif

Servering

Lever inntrykket og atmosfæren du ønsker med kombinasjoner av servietter og borddekkingsprodukter som kompletterer interiøret ditt. Enten du serverer rask snacks, bare drikke eller femretters middager, kan vi hjelpe deg med å spare tid og penger med produkter som leverer effektiviteten og funksjonaliteten du trenger.

Se våre anbefalinger for en flott serveringsopplevelse

Selvbetjening

Å holde god flyt under selvbetjening, mens du samtidig gir kundene det utvalget de ønsker seg, kan være en hygienisk utfordring. Det er viktig at påfylling, avfallshåndtering og lagring er så sømløst som mulig. Vårt utvalg av smarte serveringsprodukter, inkludert Tork Xpressnap dispensersystem for servietter, er utformet for å øke effektiviteten slik at personalet kan bruke mer tid på å holde kundene fornøyde, selv på tidspunkter med høy trafikk.
Våre anbefalinger

Bordservering

Kundene dine vil legge merke til at serveringsopplevelsen er perfeksjonert ned til den minste detalj. Våre produkter for rengjøring, tørking og desinfisering hjelper deg med å tilby god hygiene, men å ha den riktige siste finishen på bordene kan også utgjøre en stor forskjell. Våre servietter og borddekkingsprodukter kommer i et omfattende utvalg av farger, dekor, kvaliteter, brettinger og størrelser. Alt er utformet for å støtte serveringsopplevelsen du ønsker å skape. Velg den myke bomullsfølelsen av våre LinStyle® middagsservietter for en sofistikert vri, eller våre Nexxstyle-middagsservietter med pregning for en luksuriøs tykk serviett.
Våre anbefalinger

Drive-thru

Kunder på farten kommer tilbake når du møter behovene deres raskt og pålitelig. Våre drive-thru-produkter kan hjelpe deg med å forbedre både effektivitet og kundetilfredshet.
Våre anbefalinger

Velg ditt forretningsområde

Food service.tif

HoReCa

Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

Helseomsorg

God helseomsorg starter med god hygiene. Når du tar vare på pasienter og besøkende, er høye hygienekrav avgjørende for å sikre kvalitet og sikkerhet i omsorgsarbeidet ditt. Våre bevisbaserte innsikter og anbefalinger hjelper deg å holde deg oppdatert på hygiene og fokusere på det som virkelig betyr noe – å gi pasientene utmerket pleie.

Les mer

Arkitekter

Tork tilbyr 4 prisvinnende dispenserserier komplette med BIM objekter. Dispenserne møter strenge hygiene krav og kombinerer prisvinnende design med høy funksjonalitet. Ved å velge Tork fra SCA til ditt designprosjekt er trygt for dine kunder, ettersom SCA er anerkjent for sitt arbeid med bærekraftig arbeid og samfunnsansvar.

Les mer