M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Kjøkken

Å holde kjøkkenet, restauranten, baren eller kafeen hygienisk og ryddig, er lettere med tørkepapir og rengjøringskluter laget for jobben. Våre funksjonelle tørkepapir og rengjøringskluter hjelper deg med å raskt takle enhver rengjøringsoppgave.

Tørkepapir og rengjøringskluter


Anbefalte produkter

I løpet av dagen er det behov for vedlikehold som tørking av vann, olje, fett og matrester, og selvfølgelig også tørking av hender. Tork Tørkepapir Plus er et allsidig tørkepapir som er ideelt for å tørke opp væsker eller tørke hender.

Kluter


Anbefalte produkter

Gjør rengjøringsoppgavene raskere med vår Tork Rengjøringsklut Sterk. Disse tykke, høyabsorberende klutene er godkjent for kontakt med mat, og er perfekte for å skrubbe kjøkkenutstyr og tørke opp fett. Du får profesjonelle resultater raskere med vår exelCLEAN™ patentert vevet skumteknologi. For å redusere avfall, bruk vår dispenser Tork Toppholder. Utmating av én av gangen hjelper deg med å forbedre hygiene og kontrollere forbruket. 

Velg ditt forretningsområde

Food service.tif

HoReCa

Wiping and Cleaning 3.tif

Industri

Helsevesenet

Hver helseinstitusjon er dedikert til å forbedre pasientenes livskvalitet. Våre systemer for håndhygiene er spesielt utviklet for pleiere og reduserer risikoen for infeksjon. Slik er det lettere for kollegene dine å opprettholde god hygiene og fokusere på det som virkelig betyr noe – utmerket pasientpleie. Hvordan kan vi hjelpe deg med å ta bedre vare på teamet, pasientene og institusjonen din?

Les mer

Arkitekter

Tork tilbyr 4 prisvinnende dispenserserier komplette med BIM objekter. Dispenserne møter strenge hygiene krav og kombinerer prisvinnende design med høy funksjonalitet. Ved å velge Tork fra SCA til ditt designprosjekt er trygt for dine kunder, ettersom SCA er anerkjent for sitt arbeid med bærekraftig arbeid og samfunnsansvar.

Les mer